Οι δικηγόροι του οπαδού της ΑΕΚ που έτρεχε δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν υπάρχει σύνδεση με τη δολοφονία, το μαχαίρι του πελάτη μας δεν είναι το φονικό όπλο»

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

i

PrtScr

Οι δικηγόροι του οπαδού της ΑΕΚ που έτρεχε δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν υπάρχει σύνδεση με τη δολοφονία, το μαχαίρι του πελάτη μας δεν είναι το φονικό όπλο»

Sportal newsroom 15:34 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 14.08.2024

Οι δικηγόροι του οπαδού της ΑΕΚ, Χριστόδουλος και Φιλίππος Φίλιας, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση μετά την σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης για τον πελάτη τους.

Απολογήθηκε στην ανακρίτρια ο 35χρονος οπαδός της ΑΕΚ, η εμπλοκή του οποίου διερευνάται στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο 35χρονος συνελήφθη, για εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση, για την οποία εκκρεμούσε σε βάρος του καταδίκη. 

Συγκεκριμένα, κρατείται για την καταδίκη του αναφορικά με τα επεισόδια του Βόλου. Επιπλέον, του επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του, όταν υπάρχει αγώνας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς έχει κριθεί ένοχος σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για τα επεισόδια του 2017 κατά τον τελικό κυπέλλου στο Βόλο. Άλλωστε, η καταδίκη αυτή ήταν και η αιτία της σύλληψης του λίγο πριν την κατάθεση του στην ανακρίτρια.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης του φιλάθλου της ΑΕΚ, θέλησαν να ξεκαθαρίσουν πως ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για αδικήματα που δεν συνδέονται καθ’ οποιοδήποτε τρόπο με τη δολοφονία του αδικοχαμένου Μιχαλη Κατσούρη, τονίζοντας πως το μαχαίρι που είχε στη διάθεσή του στα επεισόδια με τους Κροάτες δεν είναι το φονικό όπλο που δολοφόνησε τον οπαδό της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η δήλωση των δικηγόρων υπεράσπισης του φιλάθλου της ΑΕΚ αναφέρει:

Ελεύθερος ο οπαδός της ΑΕΚ για το μαχαίρι με το DNA, κρατείται για τα επεισόδια στον Βόλο - «Δε σκότωσα τον Μιχάλη»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:37 - 15.11.2023

Ελεύθερος ο οπαδός της ΑΕΚ για το μαχαίρι με το DNA, κρατείται για τα επεισόδια στον Βόλο - «Δε σκότωσα τον Μιχάλη»

Απολογήθηκε στην ανακρίτρια ο 35χρονος οπαδός της ΑΕΚ, η εμπλοκή του οποίου διερευνάται στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ο εντολέας μας σήμερα απολογήθηκε ενώπιον της Κυρίας Ανακρίτριας για αδικήματα που δεν συνδέονται καθ’ οποιοδήποτε τρόπο με τη δολοφονία του αδικοχαμένου Μιχαλη Κατσούρη. Μετά από σύμφωνη γνώμη της κ. Ανακρίτριας και του κ. Εισαγγελέα ,αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους . Όσον αφορά το μαχαίρι ,για το οποίο γίνεται λόγος τις τελευταίες μέρες , είναι δεδομένο οτι δεν είναι το φονικό όπλο, ενώ εντύπωση προκαλεί πως δεν έχει αναδειχθεί το δεύτερο μαχαίρι ,στο οποίο έχει ανευρεθεί αίμα του θύματος στη λαβή και τη λεπίδα και DNA αγνώστου δράστη ,μη συλληφθέντος. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις Ελληνικές δικαστικές αρχές και την Κυρία Ανκριτρια και θα συνεχίσουνε να ειμαστε αρωγοί στην ανακάλυψη της αλήθειας.