Ένταση μεταξύ αστυνομίας και οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
i

©intime

Ένταση μεταξύ αστυνομίας και οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Sportal newsroom 13:35 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 14.08.2024

Ένταση μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και της αστυνομίας έλαβε μέρος στη Νέα Φιλαδέλφεια λίγες ώρες μετά την επίθεση σε μαγαζί των Αμπελοκήπων.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Νέα Φιλαδέλφεια λίγες μέρες μετά τα επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ με αυτούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με αποτέλεσμα τη δολοφονία του οπαδού της Ένωσης. Μιχάλη Κατσουρή. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (10/8) σημειώθηκε ένταση μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ με την αστυνομία. Αφού οι Αρχές έπιασαν μερικούς οπαδούς, έχοντας ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Το συμβάν αυτό έλαβε μέρος λίγη ώρα μετά την επίθεση σε μαγαζί στους Αμπελόκηπους, το οποίο ανήκει μάλλον σε οπαδό του Παναθηναϊκού που έχει συλληφθεί για τα επεισόδια της Δευτέρας (7/8).

Η στάση της ΕΛ. ΑΣ απέναντι στους Κροάτες χούλιγκαν 

Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» έβγαλε στη φόρα νέες σοκαριστικές πληροφορίες σχετικά με τη στάση της αστυνομίας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (7/8). Πιο αναλυτικά οι Αρχές πίστευαν πως οι Κροάτες πήγαιναν για ύπνο και κάπως έτσι επέλεξαν να μην εμπλακούν για να αποτρέψουν το μοιραίο περιστατικό που έλαβε μέρος στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Την ίδια ώρα η εφημερίδα αναφέρει πως η ΕΛ. ΑΣ για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα είχε χάσει τα ίχνη των Κροατών. «Η ΕΛ.ΑΣ. είχε χάσει τα ίχνη της αυτοκινητοπομπής από τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς μέχρι το Κιάτο, όπου εντοπίστηκε πρώτη φορά, χωρίς να είναι βέβαια αν μέχρι εκεί η πορεία των κροατικών ΙΧ ΄ήταν ενιαία ή υπήρξε παραπλανητική διάσπασή τους προκειμένου να μην εντοπίζονται εύκολα αλλά και για την ευχερέστερη διέλευσή τους από τα διόδια», αναφέρει συγκεκριμένα το άρθρο.