Πατέρας Κροάτη οπαδού: «Δεν έχω νέα του γιου μου, δεν μπορώ να τον βρω στο κινητό του»
i

©intime

Πατέρας Κροάτη οπαδού: «Δεν έχω νέα του γιου μου, δεν μπορώ να τον βρω στο κινητό του»

Sportal newsroom 08:50 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Ο πατέρας ενός οπαδού από την Κροατία συνεχίζει να ψάχνει τον γιο του, λέγοντας πως δεν μπορεί να τον βρει στο κινητό, ενώ ακόμα δεν έχει νέα του.

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών συνεχίζεται. Οι αστυνομικές Αρχές έχουν ήδη συλλάβει 104 άτομα, τα οποία έχουν κατηγορηθεί για τέσσερα κακουργήματα και εφτά πλημμελήματα

Την ίδια ώρα ο πατέρας ενός ύποπτου οπαδού της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, συνεχίζει να ψάχνει τον γιο του, λέγοντας πως ακόμα δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον γιο  μου, δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση. Δεν έχω νέα του, δεν έχω καταφέρει να τον βρω στο κινητό του, είναι κλειστό. Δεν ξέρω αν του το πήραν ή κάτι άλλο», ανέφερε. 

Απίστευτα λάθη από την ΕΛ. ΑΣ, ενημερώθηκαν για το κομβόι όταν είχε ήδη φτάσει στην Αθήνα

Νέες λεπτομέρειες που δείχνουν το πόσο λάθος χειρίστηκε η Ελληνική Αστυνομία την όλη κατάσταση βγαίνουν στη φόρα. Συγκεκριμένα η εντολή από τα κεντρικά προς όλες τις υπηρεσίες ήταν να λάβουν τα επιβαλλόμενα αστυνομικά μέτρα και συγκεκριμένα να αποτρέψουν κάθε ενέργειας στρεφόμενης κατά προσώπων και πραγμάτων. 

Έρευνα του δικηγορικού συλλόγου της Κροατίας για τις δηλώσεις του Κάρατζιτς για τους οπαδούς της ΑΕΚ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

08:17 - 10.08.2023

Έρευνα του δικηγορικού συλλόγου της Κροατίας για τις δηλώσεις του Κάρατζιτς για τους οπαδούς της ΑΕΚ

Η ανάρτηση του Ντάβοριν Κάρατζιτς, του δικηγόρου, που έχει εκπροσωπήσει μέλη των «Bad Blue Boys», για τους οπαδούς της ΑΕΚ, έφερε τις έρευνες του Κροατικού Δικηγορικού Συλλόγου.

Μεγάλη  εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το έγγραφο, στο οποίο επισημαινόταν ο κίνδυνος, δόθηκε στους υπεύθυνους της Ιόνιας Οδού στις 12:30 η ώρα το μεσημέρι της Τρίτης, δηλαδή μία ημέρα μετά από τη διέλευση των ΙΧ και αφού είχαν ήδη γίνει τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια