Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το «οπλοστάσιο» που κουβαλούσαν οι Κροάτες χούλιγκαν!

Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το «οπλοστάσιο» που κουβαλούσαν οι Κροάτες χούλιγκαν!

Sportal newsroom 13:16 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 14.08.2024

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τα όπλα που είχαν στα χέρια τους οι Κροάτες στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια βγήκαν στη φόρα.

Τα όπλα που είχαν πάνω τους οι Κροάτες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια  βρήκαν οι αστυνομικές Αρχές. Συγκεκριμένα βρέθηκαν αυτοσχέδια ρόπαλα, ξύλα, μαχαίρια, μπουκάλια μπύρας, αλλά και μολότοφ και καπνογόνα

Κάπως έτσι γίνεται κατανοητό ότι οι οπαδοί της Ντιναμό είχαν έρθει σε άγριες διαθέσεις στην Ελλάδα. Κάτι που φάνηκε, από τις μαρτυρίες αλλά και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δέχτηκε πολλαπλές μαχαιριές. 

Τα όπλα έχουν σταλεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ. ΑΣ για να βρεθούν ίχνη DNA και δαχτυλικά αποτυπώματα. Ακόμη αναμένεται να γίνει σύγκριση με το δείγμα που πάρθηκαν από τους συλληφθέντες, με στόχο να εντοπιστεί ο δολοφόνος του οπαδού της ΑΕΚ. 

Καταδρομική επίθεση σε μαγαζί στους Αμπελόκηπους 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (10/8) κατά τις 12 η ώρα έγινε επίθεση σε καφετέρια στους Αμπελόκηπους. Όπως αναφέρει το lawandorder στη συμβολή των οδών Τσόχα - Κυριακού ομάδα αγνώστων έκανε επίθεση σε μαγαζί της περιοχής. 

Γνώριμος από τις ελληνικές Αρχές ο ένας από τους τρεις Έλληνες συλληφθέντες – Είναι ήδη κατηγορούμενος από το 2022!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:50 - 10.08.2023

Γνώριμος από τις ελληνικές Αρχές ο ένας από τους τρεις Έλληνες συλληφθέντες – Είναι ήδη κατηγορούμενος από το 2022!

Από τους 104 συλληφθέντες οι τρεις είναι Έλληνες, ένας εκ των οποίων είναι γνώριμος από τις ελληνικές Αρχές, αφού είναι κατηγορούμενος από το 2022.

Οι δράστες βρίσκονταν σε μηχανάκια και πέρασαν από την καφετέρια που βρίσκεται σε εκείνο το σημείο. Έσπασαν την τζαμαρία και έφυγαν από το μαγαζί, στο οποίο γίνονταν εργασίες. Το κατάστημα μάλλον ανήκει σε οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού που είχε συλληφθεί για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.