Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη

Ο Μιχάλης Κατσούρης

i

© AEK FC

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη

Sportal newsroom 15:49 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 14.08.2024

Σε ακατάσχετη αιμορραγία που αποδίδεται από ένα τραύμα στο χέρι αποδίδεται ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που άφησε την τελευταία του πνοή στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε ένα και μοναδικό χτύπημα στο χέρι φαίνεται ότι αποδίδεται ο θάνατος του Μιχάλη Κατσουρή. Συγκεκριμένα ο 29χρονος δέχτηκε ένα χτύπημα από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, ένα όπλο που είχε επίσης σκοτώσει και τον Άλκη Καμπανό. 

Εκτιμάται πως ο οπαδός της ΑΕΚ ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία, έχοντας δεχτεί το μοιραίο χτύπημα έξω από την «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Ο ιατροδικαστής δρ. Νίκος Καλογρηάς βρήκε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη να προστατευθεί από την αγριότητα των χούλιγκαν. Αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν πως ο Μιχάλης περπάτησε μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. 

Εκεί σταμάτησε, αφού πλέον δεν είχε άλλες δυνάμεις. Εκείνη την ώρα οι περαστικοί άρχισαν να καλούν το ΕΚΑΒ για να μεταβεί ασθενοφόρο, την ώρα που ο 29χρονος αιμορραγούσε ακατάσχετα. 

Το βίντεο με τη διαδρομή των οπλισμένων Κροατών χούλιγκαν από τον σταθμό του Περισσού – Φαίνεται και η διακριτική επιτήρηση της Αστυνομίας από 7(!) άτομα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:57 - 10.08.2023

Το βίντεο με τη διαδρομή των οπλισμένων Κροατών χούλιγκαν από τον σταθμό του Περισσού – Φαίνεται και η διακριτική επιτήρηση της Αστυνομίας από 7(!) άτομα

Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τους οπλισμένους οπαδούς της Ντιναμό, αλλά και τη διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.

Μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό», όπου οι γιατροί για περισσότερη από μία ώρα, έκαναν προσπάθεια να τον επαναφέρουν στη ζωή. Παρόλα αυτά ήταν ήδη πολύ αργά. Όπως αναφέρουν πληροφορίες στο υπόλοιπο σώμα δεν εντοπίστηκε άλλο τραύμα, ενώ όπως όλα δείχνουν η μαχαιριά στο μπράτσο αποδείχθηκε μοιραία για τον Μιχάλη.

Κι αυτό, γιατί ήταν βαθύ το τραύμα και σύμφωνα με εκτιμήσεις του ιατροδικαστή έτρωσε όλα τα αγγεία του νεαρού. Τη μαχαιριά τη δέχτηκε κατά την προσπάθειά του να προστατευθεί από τα χτυπήματα των χούλιγκαν.