Εξέλιξη για την τραγωδία στην Ισπανία: Ύποπτος για τη δολοφονία του 11χρονου είναι ένας 16χρονος!

Εξέλιξη για την τραγωδία στην Ισπανία: Ύποπτος για τη δολοφονία του 11χρονου είναι ένας 16χρονος!

Sportal newsroom 11:56 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 19.08.2024

Όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών ύποπτος για τη δολοφονία του 11χρονου στο Μοσεγιόν είναι ένας 16χρονος.

Ένα 11χρονο αγόρι δολοφονήθηκε το πρωί της Κυριακής (18/8), αφού δέχθηκε μαχαιριά από έναν άνδρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου Ángel Tardío στο Μοσεγιόν (Τολέδο). Την ώρα του περιστατικού, ο ανήλικος έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά, ηλικίας 10 έως 11 ετών, όταν ο φερόμενος ως δράστης εισέβαλε στις εγκαταστάσεις με καλυμμένο το πρόσωπό του κι επιτέθηκε εναντίον ομάδας ατόμων.

Θρήνος στην Ισπανία: Κουκουλοφόρος μπήκε σε αθλητικές εγκαταστάσεις και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ένα παιδί 11 ετών!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:23 - 18.08.2024

Θρήνος στην Ισπανία: Κουκουλοφόρος μπήκε σε αθλητικές εγκαταστάσεις και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ένα παιδί 11 ετών!

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει έναν άνδρα στο Μοσεγιόν του Τολέδο, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε ένα 11χρονο παιδί σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε στις 10:00 π.μ. σε αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στα περίχωρα αυτής της πόλης κοντά στην πρωτεύουσα της Καστίγια-Λα Μάντσα. Επίσης, σύμφωνα με πηγές της Πολιτοφυλακής που συμβουλεύτηκε το SER, έχει ενεργοποιηθεί μεγάλος μηχανισμός με δεκάδες περιπολίες από αστυνομικούς για τον εντοπισμό του δράστη των γεγονότων.

https://www.youtube.com/watch?v=miSA1QCS5_A

Σύμφωνα με το ABC, ο δράστης διέφυγε με ένα γκρι Ford Mondeo. Οι «El Español» και «Telecinco» αναφέρουν ότι ο βασικός ύποπτος για την ανθρωποκτονία είναι ένας νεαρός άνδρας, μεταξύ 16 και 18 ετών, ο οποίος, σύμφωνα με μάρτυρες, πλησίασε τους ανηλίκους «με ήρεμη διάθεση».

Ο νεαρός ύποπτος περιγράφεται ότι είχε αδύνατο σώμα και ξυρισμένα ξανθά μαλλιά και τη στιγμή της επίθεσης φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: