«Εξετάζεται από την Αστυνομία η περίπτωση ο Μιχάλης να χτυπήθηκε τυχαία με το μαχαίρι από τους ανθρώπους γύρω του»

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

i

© Intime

«Εξετάζεται από την Αστυνομία η περίπτωση ο Μιχάλης να χτυπήθηκε τυχαία με το μαχαίρι από τους ανθρώπους γύρω του»

Sportal newsroom 20:57 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 14.08.2024

Νέα τροπή παίρνει η έρευνα της αστυνομίας για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη, στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει νέο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και πλέον έχει εστιάσει σε οπαδούς που βρίσκονται δίπλα στον άτυχο οπαδό της ΑΕΚ, την ώρα που τρέχουν να ξεφύγουν από τη μανία των Κροατών χούλιγκαν.

Πλέον, το βάρος των ερευνών στρέφεται σε τέσσερα άτομα που ήταν δίπλα στον Μιχάλη τη στιγμή που δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά. Τα εγκλματολογικά εργαστήρια δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να εντοπίσουν τους άνδρες που προαναφέραμε, ενώ σημαντικό ρόλο στην έρευνα αναμένεται πλέον να παίξουν οι κάμερες του γηπέδου.

Οι αστυνομικοί φέρονται μάλιστα να έχουν ταυτοποιήσει τους εν λόγω οπαδούς και πλέον αναμένεται να κληθούν από την ΕΛ.ΑΣ για καταθέσεις, προκειμένου να παραθέσουν τις εξηγήσεις τους για το τι συνέβη στα μοιραία λεπτά που στοίχισαν τη ζωή του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ.

Στο βίντεο διακρίνεται ο Μιχάλης την ώρα που τρέχει. Οι Αρχές εστιάζουν σε έναν άνδρα που φοράει κόκκινη μπλούζα και κινείται δίπλα στο θύμα, ενώ φαίνεται να έρχονται και σε σωματική επαφή στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τους Κροάτες.

Λίγο αργότερα ο Μιχάλης σταματάει και κοιτάζει το τραύμα στο χέρι του, ενώ ο οπαδός με την κόκκινη μπλούζα αλλάζει κατεύθυνση. Ο Μιχάλης καταλήγει στο περίπτερο που μερικά λεπτά αργότερα ξεψύχησε και διακρίνονται καθαρά τα αίματα στη μπλούζα του.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ στο ρεπορτάζ του, ο άνδρας που αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στις έρευνες, είνα συνεχώς δίπλα στον Κατσούρη την ώρα που γίνεται το «ντου» από τους χούλιγκαν της Κροατίας.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ πλέον εξετάζει αν κρατάει και κάποιο αντικείμενο στο χέρι του την ώρα της καταδίωξης. Το σενάριο που εξετάζεται πλέον είναι αν ο Μιχάλης χτυπήθηκε τυχαία την ώρα που έτρεχε.

Την ίδια ώρα, το όπλο του εγκλήματος παραμένει άφαντο... τα πρώτα αποτέλεσμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια έδειξαν, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΪ ότι δεν βρέθηκε DNA του δολοφονημένου Μιχάλη πάνω στα 4 μαχαίρια, 2 ορφανά και τα δυο που ανήκαν σε έναν Κροάτη κι έναν Αλβανό αντίστοιχα.

Οικονόμου για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ - Θα ήταν μια κίνηση φυγομαχίας»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10:38 - 20.08.2023

Οικονόμου για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ - Θα ήταν μια κίνηση φυγομαχίας»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μίλησε για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στον θάνατο τον οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, ενώ σχολίασε και την σωρεία λαθών της ΕΛ.ΑΣ.

Πλέον η Αστυνομία περιμένει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αφού θεωρεί ότι ίσως βρεθεί βίντεο στα κινητά που θα αποκαλύπτει το τι πραγματικά συνέβη και ποιος έδωσε το μοιραίο χτύπημα στον φίλο της ΑΕΚ που άφησε εκεί την τελευταία του πνοή...

Tags: