Μπουκάλια, ρούχα και φωτοβολίδες: Αυτά βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο κλειστό του Ρέντη

Τα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.

i

© ΕΛ.ΑΣ.

Μπουκάλια, ρούχα και φωτοβολίδες: Αυτά βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο κλειστό του Ρέντη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:33 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 14.08.2024

Τα ευρήματα που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ. στο κλειστό του Ρέντη έγιναν γνωστά, με τις φωτογραφίες να αποτυπώνουν τα πολεμοφόδια που είχαν στη διάθεσή τους οι χούλιγκανς.

Τα επεισόδια στο «Μελίνα Μερκούρη» ήταν αυτά που σημάδεψαν το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκός, για τα προημιτελικά του League Cup. Μέσα από αυτά προέκυψε και ο σοβαρός τραυματισμός ενός αστυνομικού, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή. 

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωστοποίησε τα ευρήματα που βρέθηκαν στα χέρια των χούλιγκανς, με τις φωτογραφίες να αποτυπώνουν τα πολεμοφόδια που είχαν στη διάθεσή τους. Ανάμεσα στα αντικείμενα που κατασχέθηκαν, ειδικότερα, βρέθηκαν ουκ ολίγες φωτοβολίδες, μπουκάλια και κάποια ρούχα. 

«Ξεσκονίζει» τις κάμερες η αστυνομία για τον εντοπισμό του δράση που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα

Καρέ- καρέ «ξεσκονίζουν» οι Αρχές τις κάμερες γύρω από το γήπεδο του Ρέντη, όπου σημειώθηκαν τα τραγικά γεγονότα με τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού. Ο 31χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, δίνοντας «μάχη» για τη ζωή του. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. κάνουν «φύλλο και φτερό» τις κάμερες γύρω από το γήπεδο του Ρέντη, εκτιμώντας ότι ενδεχομένως και να εντοπίσουν τα πρόσωπα που θα τους οδηγήσουν στον δράστη ο οποίος έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον άτυχο αστυνομικό.

Την ίδια ώρα, ένα σημαντικό εύρημα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Υπολείμματα φωτοβολίδας που βρέθηκαν κοντά στο γήπεδο, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου εντοπίστηκε και μαχαίρι στις τουαλέτες του γηπέδου.

Αποκάλυψη: Η Κυβέρνηση σκέφτεται να γίνουν τα ευρωπαϊκά ματς μόνο με Ισραηλινούς και Σέρβους σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

18:26 - 09.12.2023

Αποκάλυψη: Η Κυβέρνηση σκέφτεται να γίνουν τα ευρωπαϊκά ματς μόνο με Ισραηλινούς και Σέρβους σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη

Το τέταρτο σενάριο που κυκλοφορεί στου Μαξίμου, η συζήτηση με την UEFA, το κλείσιμο όλων των κερκίδων της χώρας και το ενδεχόμενο για παρουσία μόνο Ισραηλινών και Σέρβων την Πέμπτη στα ελληνικά γήπεδα.

Όπως είπε η ίδια, μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχουν κάμερες και εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από αυτό. «Αυτό που έγινε στου Ρέντη ήταν καθαρά δολοφονική επίθεση, μέσα στον αγώνα δεν έγινε τίποτα».