Ποια είναι η Ελένη Λαμπαδαρίου που σχολιάζει τις διαιτητικές αποφάσεις κάθε Κυριακή στον ΣΚΑΪ

Ελένη Λαμπαδαρίου

i

PrtScr

Ποια είναι η Ελένη Λαμπαδαρίου που σχολιάζει τις διαιτητικές αποφάσεις κάθε Κυριακή στον ΣΚΑΪ

Sportal newsroom 11:52 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 16.09.2024

Η Ελένη Λαμπαδαρίου «ρίχνει φως» σε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της Stoiximan Super League κάθε Κυριακή στον ΣΚΑΪ.

Ελένη Λαμπαδαρίου αποτέλεσε μία από τι κορυφαίες γυναικείες σφυρίχτρες στη χώρα μας. Η αστυνομικός στο επάγγελμα Πειραιώτισσα ασχολήθηκε για πολλά χρόνια με την διαιτησία, διαγράφοντας καλή πορεία τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

«Ξεκίνησα σχετικά μεγάλη, στα 23. Επειδή, ήμουν σε ηλικία που δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω κάποιο άθλημα, αλλά μου άρεσε το ποδόσφαιρο, αποφάσισα έτσι ξαφνικά να γίνω διαιτητής. Ηδη ως αστυνομικός και επειδή πήγαινα στα γήπεδα για τα μέτρα τάξης είχα έλθει σε επαφή με τη διαιτησία και μου άρεσε όλη αυτή η διαδικασία. Πριν από αυτό δεν είχα κάποια οικογενειακή παράδοση.

Χέρι - χέρι στην κορυφή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, καραδοκεί η ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα ματς της Κυριακής (15/9)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:24 - 15.09.2024

Χέρι - χέρι στην κορυφή ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, καραδοκεί η ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά τα ματς της Κυριακής (15/9)

Μετά τις «λευκές» ισοπαλίες σε Τούμπα και «Γ. Καραϊσκάκης», ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συνεχίζουν να βρίσκονται παρέα στην κορυφή του πρωταθλήματος. Σε αυτή μπορεί να βρεθεί και η ΑΕΚ, ισοβαθμώντας με τους άλλους δύο. Η βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Ο πατέρας μου δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο, δεν ήξερε ούτε με πόσους παίκτες παίζουν οι ομάδες. Ούτε κάποιος άλλος συγγενής είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα, έτσι ώστε να έχω κάποιες παραστάσεις. Εγώ έτσι στο ξεκάρφωτο είπα πως θα πάω να γίνω διαιτητής. Στην αρχή με ακολούθησε και η αδελφή μου, αλλά μετά από κάποιο σημείο αφοσιώθηκε στην οικογένειά της», είχε αναφέρει παλαιότερα σε συνέντευξή της η Λαμπαδαρίου όταν ρωτήθηκε για τον λόγο για τον οποίο ασχολήθηκε με την διαιτησία.

Επιπλέον, η Λαμπαδαρίου αποτέλεσε επίσημο στέλεχος της νέας ΚΕΔ. Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στις 2 Αυγούστου ορίστηκε από τον Μπένετ, υπεύθυνη Διοργανώσεων Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Τον Δεκέμβριο του 2015, η συγκεκριμένη διαιτητής είχε αποβάλλει λανθασμένα ποδοσφαιριστή με δεύτερη κίτρινη κάρτα (θεωρώντας ότι του είδε δείξει πρώτη κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ) στην αναμέτρηση Αιολικού – Παναρκαδικού για τη Γ’ Εθνική. Παρ’ όλα αυτά πάντα η Λαμπαδαρίου έβρισκε την άκρη να παραμένει στην πρώτη γραμμή της ελληνικής διαιτησίας.

Στον περυσινό τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson, μεταξύ Παναθηναϊκού κι Άρη στο Πανθεσσαλικό, η Ελένη Λαμπαδαρίου ήταν παρατηρητής της αναμέτρησης.

Σήμερα, η πρώην FIFA referee και πρώην μέλος της ΚΕΔ, σχολιάζει όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της Stoiximan Super League κάθε Κυριακή στον ΣΚΑΪ.