Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού που προδόθηκε μέσω social media για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)
i

©intime

Ένταλμα σύλληψης για οπαδό του Παναθηναϊκού που προδόθηκε μέσω social media για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια (vids)

Sportal newsroom 10:36 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 14.08.2024

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία και αναφέρεται στην δικογραφία που είχε σχηματισθεί και παραδοθεί στον εισαγγελέα για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο συγκεκριμένος οπαδός είχε προδοθεί από μόνος του, για την παρουσία και την συμμετοχή του στην συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέσω σχετικών αναρτήσεων που είχε κάνει στα social media, όπου ανέφερε πως είχε λάβει μέρος και εκείνος στα συγκεκριμένα επεισόδια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star για τα επεισόδια και τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναμένεται να εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης για Κροάτες που έχουν ταυτοποιηθεί μέσα από τα οχήματα που έχει κατασχέσει η Αστυνομία.

Από εκεί και πέρα, τα πρώτα αποτελέσματα από τα συστήματα γεωεντοπισμού των κινητών δείχνουν το δρομολόγιο των Κροατών χούλιγκαν οι οποίοι φαίνεται να αναζητούσαν διευθύνσεις στην Ηγουμενίτσα, τον Πειραιά αλλά και πάρκινγκ στο Μπάρι και την Ανκόνα στην Ιταλία. Αναζητούσαν, δε, και δύο συγκεκριμένες διευθύνσεις στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Λυκαβηττό και το Μαρούσι.

Παράλληλα, συνεχίζεται η ανάλυση κατασχεθέντων αντικειμένων που είχαν ίχνη αίματος πάνω τους, αλλά που κανένα δεν φαίνεται έως τώρα να είχε ίχνη αίματος του δολοφονημένου Μιχάλη.