Τα σοκαριστικά μηνύματα που αντάλλαξαν στα social media Έλληνες και ξένοι χούλιγκανς λίγο πριν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή (pics)
i

© Intime

Τα σοκαριστικά μηνύματα που αντάλλαξαν στα social media Έλληνες και ξένοι χούλιγκανς λίγο πριν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:38 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 14.08.2024

Έλληνες και ξένοι χούλιγκανς αντάλλαξαν μηνύματα που σοκάρουν, λίγες ώρες πριν τη δολοφονική επίθεση στον οπαδό της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (08/08), όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Ο άτυχος άνδρας, έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προκαλέσουν επεισόδια.

Συγκεκριμένα, οι Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό ήταν οπλισμένοι με μαδέρια, ρόπαλα, λοστούς, μολότοφ και αιχμηρά αντικείμενα κι επιτέθηκαν σε κόσμο που καθόταν στην καφετέρια στην πλατεία του αετού μπροστά στο γήπεδο της ΑΕΚ. Οι μάχες σώμα με σώμα ήταν σφοδρές και τα επεισόδια πήραν μεγάλη έκταση μέχρι να παρέμβουν οι δυνάμεις της αστυνομίας. 

Ο οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής δέχτηκε χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Ο 29χρονος φίλος της Ένωσης έπεσε νεκρός μετά από πολλαπλές μαχαιριές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε και τραύμα σε αρτηρία στο μπράτσο.

Με αφορμή αυτό το τραγικό συμβάν το οποίο έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ευρώπη, το ThessToday.gr παρουσίασε συνομιλίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αιματηρή συμπλοκή στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και των οπαδών της ΑΕΚ.

«Αν δεις ρε βλάκα 10 Κροάτες θα αλλάξεις 10 χρώματα». 

«Οι BBB (σ.σ. Bad Blue Boys) εκτός αυτού του σκηνικού δεν έχουν άλλη ήττα στους δρόμους τα τελευταία χρόνια και ταξιδεύουν παντού, ακόμα και με απαγορεύσεις μετακινήσεων». 

«Γαλλίδες σας περιμένουμε». 

«Θα φας καμιά μαχαιριά αύριο μικρέ θα τρέχεις». 

Αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα τα οποία αντάλλαξαν μέσω των social media οι ανεγκέφαλοι οπαδοί λίγες ώρες πριν τη δολοφονική επιδρομή.

Όπως διαπιστώθηκε στα social media, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το θύμα που δέχθηκε τις μαχαιριές ήταν Κροάτης, ωστόσο στη συνέχεια τα δεδομένα άλλαξαν καθώς ταυτοποιήθηκε το πρόσωπο του 29χρονου Μιχάλη.

Αστείοι ισχυρισμοί Κροατών οπαδών σε Αστυνομικούς: «Δεχθήκαμε επίθεση από τις οικογένειες στο γήπεδο...»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:18 - 09.08.2023

Αστείοι ισχυρισμοί Κροατών οπαδών σε Αστυνομικούς: «Δεχθήκαμε επίθεση από τις οικογένειες στο γήπεδο...»

Απίστευτες δηλώσεις από τους Κροάτες συλληφθέντες, οι οποίοι λένε στους αστυνομικούς το αδιανόητο, ότι δηλαδή «δέχθηκαν εκείνοι επίθεση και μάλιστα από τις οικογένειες στο γήπεδο».

«Μαζέψτε τον Κροάτη από τον αετό. Μαζέψτε τα αδέλφια σας άλλη φορά και μετά αρχίστε να κάνετε ότι ξέρετε», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης του διαδικτύου.