Το νέο βίντεο με την καταδρομική επίθεση των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (vid)

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

i

© Glomex

Το νέο βίντεο με την καταδρομική επίθεση των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:55 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 14.08.2024

Με την έρευνα γύρω από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια να είναι σε εξέλιξη, το Mega παρουσίασε νέο ντοκουμέντο που δείχνει την καταδρομική επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (08/08), όλη η Ελλάδα έχει συγκλονιστεί από την εν ψυχρώ δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή. Ο άτυχος άνδρας, έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προκαλέσουν επεισόδια.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (07/08), τα οποία έχουν προκαλέσει την οργή ολόκληρης της ποδοσφαιρικής κοινότητας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 105 συλληφθέντες χούλιγκαν, μεταξύ των οποίων και Έλληνες οπαδοί, θα αρχίσουν αύριο (11/8) τις απολογίες τους, με τις αρχές να προσπαθούν να εντοπίσουν τον δολοφόνο του Μιχάλη, εξετάζοντας υλικό από κινητά τηλέφωνα και κάμερες ασφαλείας.

Σε ένα βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Mega, το οποίο τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας στις 23:08 το βράδυ, διακρίνεται ξεκάθαρα το πλήθος των «κιτρινόμαυρων» οπαδών που τρέχουν να ξεφύγουν πανικόβλητοι. Το «ντου» των χούλιγκανς έξω από το γήπεδο της Opap Arena δημιούργησε έναν αναμενόμενο πανικό, ενώ η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. 

Στα πλάνα που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega, φαίνεται επίσης το... κυνηγητό των Κροατών, οι οποίοι με ρόπαλα και αλυσίδες στα χέρια έψαχναν οπαδούς της ΑΕΚ. Κάθε υλικό που βγαίνει στο φως της δημοσιότητας, συλλέγεται και αναλύεται από τις αρχές με σκοπό να βρεθούν οι δράστες οι οποίοι δολοφόνησαν ακαριαία τον Μιχάλη Κατσουρή

Έλληνας οπαδός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υπόπτων για τη δολοφονία του Μιχάλη

Έναν Έλληνα ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή φέρεται να έχει η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για έναν σεσημασμένο οπαδό του Παναθηναϊκού που είναι ήδη γνωστός στις Αρχές. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές που επικαλείται το lawandorder, ο λόγος γίνεται για έναν οργανωμένο οπαδό του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι γνώριμος στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Ο 27χρονος έχει εκτίσει ήδη ποινή φυλάκισης και φέρεται να είναι εκτός φυλακών με αναστολή τους τελευταίους έξι μήνες. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές λοιπόν βρίσκεται ψηλά στη λίστα των υπόπτων για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.