Σοκαριστική μαρτυρία συναδέλφου του τραυματία αστυνομικού: «Τον έσωσε η διμοιρία, είχε ακατάσχετη αιμορραγία»

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ

i

© Intime

Σοκαριστική μαρτυρία συναδέλφου του τραυματία αστυνομικού: «Τον έσωσε η διμοιρία, είχε ακατάσχετη αιμορραγία»

Sportal newsroom 19:21 - 08.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 14.08.2024

Αίσθηση προκαλούν οι μαρτυρίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού, έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ του βόλεϊ, είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, μετά από ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας. Την ώρα που ο τραυματίας αστυνομικός συνεχίζει να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, σοκ προκαλούν οι οι μαρτυρίες που βγαίνουν στη δημοσιότητα, για τη στιγμή που χτυπήθηκε ο 31χρονος.

Μια από αυτές, προήλθε από συνάδελφο του αστυνομικού που βρισκόταν επίσης στο σημείο των επεισοδίων εκείνη την ώρα. Η περιγραφή του τραυματισμού στο Live news συγκλονίζει, με τον ίδιο να αναφέρει ότι:

Ολυμπιακός: «Ευχόμαστε ανώδυνη ανάρρωση στον τραυματία αστυνομικό - Η ομηρία των οπαδών θυμίζει τακτικές αντιποίνων των Ναζί»
ΒΟΛΕΙ

17:00 - 08.12.2023

Ολυμπιακός: «Ευχόμαστε ανώδυνη ανάρρωση στον τραυματία αστυνομικό - Η ομηρία των οπαδών θυμίζει τακτικές αντιποίνων των Ναζί»

Σε ανακοίνωση του, ο Ολυμπιακός ΣΦΠ εκφράζει τις ευχές του για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια του Ρέντη το βράδυ της Πέμπτης (7/12) και καταγγέλει τους επιτελάρχες της ελληνική αστυνομίας για τους χειρισμούς της κατάστασης, τονίζοντας πως «θυμίζουν όχι απλά χούντα αλλά τακτικές αντιποίνων των Ναζί».

«Ήμασταν στην ίδια διμοιρία. Δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό η οποία εισχώρησε αρκετά μέσα, έφτασε μέχρι το κόκκαλο και έκοψε την μηριαία αρτηρία. Σε δεύτερο χρόνο έσκασε στα πόδια του πολύ ισχυρή εκρηκτική ύλη η οποία του προκάλεσε τραυματισμό στο άλλο πόδι από θραύσματα. Το πόδι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η αιμορραγία προκλήθηκε και στο άλλο πόδι από θραύσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει:

«Τον συνάδελφο τον έσωσε η διμοιρία με τουρνικέ καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία και με κάρπα όταν έχασε πλέον τις αισθήσεις του εν μέσω μάχης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου έπαθε ανακοπή και για 10 λεπτά δεν βρισκόταν στη ζωή, ότου οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα».