Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη

Επεισόδια στου Ρέντη

i

© Intime

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη

Sportal newsroom 16:57 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 14.08.2024

Δυσάρεστα είναι τα νέα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη.

Δεν εξελίσσεται καλά η υπόθεση της υγείας του αστυνομικού, που το βράδυ της Πέμπτης 7/12, τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια που έγιναν στο κλειστό του Ρέντη.

Ο ίδιος βρίσκεται στην εντατική από το βράδυ της Πέμπτης και όπως έγινε γνωστό την Τρίτη 12/12 οι γιατροί χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν το πόδι.

Επεισόδια στου Ρέντη: Βίντεο ντοκουμέντο μετά την επίθεση στους αστυνομικούς!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

19:29 - 11.12.2023

Επεισόδια στου Ρέντη: Βίντεο ντοκουμέντο μετά την επίθεση στους αστυνομικούς!

Οι στιγμές μετά την επίθεση στους αστυνομικούς, έξω από το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στο κλειστό του Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης (07.12.2023), έχουν καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο.

Ο αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του και οι γιατροί τον κρατούν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη. Ο ακρωτηριασμός ήταν αναγκαίος προκειμένου να μη χάσει τη ζωή του ο άτυχος 31χρονος.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Νοσοκομείου:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».