Βρέθηκε δεύτερο DNA στον εκτοξευτήρα της φωτοβολίδας

Επεισόδια στου Ρέντη

i

© Intime

Βρέθηκε δεύτερο DNA στον εκτοξευτήρα της φωτοβολίδας

Δημήτρης Χούπης 20:57 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 14.08.2024

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Καθημερινής» βρέθηκε δεύτερο DNA στον εκτοξευτήρα της φωτοβολίδας που χτύπησε τον αστυνομικό έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Ραγδαίας είναι εξελίξεις για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο του Ρέντη. Αφού βρέθηκε DNΑ δεύτερου ανθρώπου στον εκτοξευτήρα της ναυτικής φωτοβολίδας που χτύπησε τον 31χρονο αστυνομικό. 

Πιο αναλυτικά τα εγκληματολογικά εργαστήρια μετά από εξονυχιστική εξέταση των πειστηρίων, βρήκαν γενετικό αποτύπωμα ενός από τους προσαχθέντες έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη». Όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Καθημερινής» ο λόγος γίνεται για άτομο που βρισκόταν στο «κάδρο» των ερευνών για τα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού. 

Τι υποστήριξε ο 18χρονο στον ανακριτή 

Ο 18χρονος οπαδός βρέθηκε ενώπιων του ανακριτή Πειραιά, κατηγορούμενος για την επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου. Ο νεαρός οπαδός φέρεται ότι υποστήριξε πως δεν ήξερε να τη χρησιμοποιεί γι' αυτό και το αποτέλεσμα να φύγει προς τα κάτω και να χτυπήσει σε απόσταση τριών περίπου μέτρων, όπου και βρισκόταν ο 31χρονος

Τόνισε πως η φωτοβολίδα είχε πορτοκαλί χρώμα και θα μπορούσε να καταλάβει αν ήταν εκείνη που τον χτύπησε ή όχι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ελέγχου στον οποίο υπεβλήθη ο δράστης, έδειχναν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του

Ο συλληφθείς κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών.