Φέλιξ Μπίτζιος: Ο άνθρωπος πίσω από τον χαρτοπόλεμο Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Φέλιξ Μπίτζιος: Ο άνθρωπος πίσω από τον χαρτοπόλεμο Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Νεφέλη Μπισμπίκη 22:37 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 20.09.2024

Ο Φέλιξ Μπίτζιος συνέδεσε το όνομά του με μια ακόμα «μονομαχία» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό εκτός των παρκέ και το Sportal σας παρουσιάζει τον επιχειρηματία που πρόσφατα αποχώρησε από το Δ.Σ της «πράσινης» ΚΑΕ.

Έχει ακίνητα σε πολλές κοσμικές πόλεις της Ευρώπης, του αρέσουν τα ακριβά αυτοκίνητα και οι πολυτέλειες, ενώ έχει λατρεία στο real estate και στο καλό φαγητό.

Ο Φέλιξ Μπίτζιος μπήκε στην καθημερινότητα του ελληνικού μπάσκετ έπειτα από τον... χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και το Sportal σας παρουσιάζει το προφίλ του επιχειρηματία.

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Φέλιξ Μπίτζιο: «Ποιος ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του στην χρηματοδότηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ του έχουν επιβληθεί βαρύτατες κυρώσεις;»
ΜΠΑΣΚΕΤ

19:00 - 20.09.2024

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Φέλιξ Μπίτζιο: «Ποιος ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του στην χρηματοδότηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ του έχουν επιβληθεί βαρύτατες κυρώσεις;»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός, στην οποία αναρωτάται ποιος ο ρόλος του Φέλιξ Μπίτζιου στην χρηματοδότηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού το μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ έχει καταδικαστεί για την υπόθεση των υποκλοπών στις ΗΠΑ.

Το όνομά του έγινε γνωστό τον Νοέμβριο του 2022, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με το λογισμικό Predator. Ο ίδιος τύγχανε να είναι ο αναπληρωματικός σύμβουλος και διαχειριστής των εταιρειών Intellexa, Apollo Technologies και Hermes Technologies, που συνέδεσαν τα ονόματά τους με το λογισμικό παρακολουθήσεων. Τότε μάλιστα, η πρώην σύζυγός του τον είχε κατονομάσει ως τον «άνθρωπο που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο των υποκλοπών».

Τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα τα έκανε δίπλα στον πατέρα της πρώην συζύγου του, Ήρας Μαρία Σνάιντερ.

Στα 50 του χρόνια ο Φέλιξ Μπίτζιος γνωρίζει άριστα τι θα πει «καλή ζωή», αφού δεν έχει στερηθεί πολλά και έχει κερδίσει περισσότερα! Διαθέτει έπαυλη στην Κηφισιά και ακίνητα σε Λονδίνο και Μόναχο, δεν είναι... party animal αφού οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες δεν του αφήνουν πολύ χρόνο για διασκέδαση και προσπαθεί να αποφεύγει τη δημοσιότητα, γεγονός που γίνεται αντιληπτό και από το ότι μέχρι πρότινος το όνομά του γνώριζαν λίγοι.

Ο ίδιος βρισκόταν στο Δ.Σ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, από το οποίο αποχώρησε στις 13 Σεπτεμβρίου μέχρι να αποδείξει την αθωότητά του ενώπιον του φυσικού του δικαστή.

Πριν συμβεί αυτό, είχε προλάβει να συνδέσει το όνομά του με μια ακόμα εκτός παρκέ «μονομαχία» του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό...