Εκκενώθηκε μεγάλη αθλητική κατασκήνωση στο Λουτράκι - Στο κλειστό γήπεδο της περιοχής οι 800 κατασκηνωτές
i

© Screenshot

Εκκενώθηκε μεγάλη αθλητική κατασκήνωση στο Λουτράκι - Στο κλειστό γήπεδο της περιοχής οι 800 κατασκηνωτές

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:02 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η χώρα, με την πυροσβεστική να αναγκάζεται να εκκενώσει μεγάλη αθλητική κατασκήνωση στο Λουτράκι, εξαιτίας της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται η χώρα με τις περιοχές Λουτράκι και Λαγονήσι να αντιμετωπίζουν αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα. Οι δυνάμεις τις πυροσβεστικής δίνουν «μάχη» με τα μέτωπα και προσπαθούν να προλάβουν τη δύση του ηλίου, καθώς η απουσία των εναέριων μέσων θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσβεση.

Στο κλειστό του Λουτρακίου περίπου 800 κατασκηνωτές

Οι αρχές προχωρούν σε εκκενώσεις προκειμένου να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και μία από αυτές έλαβε χώρα σε μεγάλη αθλητική εγκατάσταση του Λουτρακίου. Ειδικότερα, περίπου 800 κατασκηνωτές του «Sports Camp» αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σημείο, αφού η λαίλαπα πλησίαζε επικίνδυνα.

Οι συγκεκριμένοι κατασκηνωτές, μάλιστα, μεταφέρθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος», το οποίο βρίσκεται αρκετά μακριά από το πύρινο μέτωπο.

Θυμίζουμε πως για το μέτωπο του Λουτρακίου, διατέθηκαν δύο αεροσκάφη Canadair CL-215, δύο ελικόπτερα Chinook, δύο προωθητές γαιών καθώς και μια ομάδα «Δευκαλίων» έντεκα ατόμων. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, επίσης, στην περιοχή επιχειρούν επίσης 54 πυροσβέστες και 19 οχήματα.