Τραγωδία: Εντοπίστηκαν 26 απανθρακωμένοι άνθρωποι στο Δάσος της Δαδιάς

Φωτιά στο δάσος της Δαδιάς

i

PrtScr

Τραγωδία: Εντοπίστηκαν 26 απανθρακωμένοι άνθρωποι στο Δάσος της Δαδιάς

Sportal newsroom 15:00 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.08.2024

Ένα φρικτό θέαμα αντίκρισαν οι πυροσβέστες που επιχειρούσαν στο δάσος της Δαδιάς, καθώς εντοπίστηκαν 26 νεκροί μετανάστες οι οποίοι βρέθηκαν απανθρακωμένοι.

Tραγωδία από τη μεγάλη φωτιά που συνεχίζει να καίει την ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ;eχουν καταμετρηθεί 26 νεκροί μετανάστες οι οποίοι βρέθηκαν απανθρακωμένοι από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε χθες στο πυκνό δάσος της Δαδιάς.

Aστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις στον Έβρο βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο συναγερμού για να αναχαιτίσουν και την παραμικρή προσπάθεια παράτυπων μεταναστών, να περάσουν στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά στη Δαδιά ξέσπασε τη Δευτέρα (21/08), ενώ ήδη έκαιγαν μέτωπα στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Υπενθυμίζεται πως αργά το βράδυ της Δευτέρας εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο Δάσος της Δαδιάς.

Σύμφωνα με το OPEN, εκφράζονται φόβοι για εξάπλωση της φωτιάς της Δαδιάς και ένωση με τα άλλα μέτωπα της Αλεξανδρούπολης. Ολα ξεκίνησαν έπειτα από τον πυρήνα άκαυτου δάσους. Έρχεται σε συνέχεια της μεγάλης πυρκαγιάς του 2022 που είχε κάψει το 80% του βασικού πυρήνα του Εθνικού Πάρκου.