Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: «Στεκόμαστε στο πλευρό της ΑΕ Πεντέλης»

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: «Στεκόμαστε στο πλευρό της ΑΕ Πεντέλης»

Sportal newsroom 21:35 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 12.08.2024

Στο πλευρό της ΑΕ Πεντέλης στέκεται η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, με αφορμή την καταστροφή που υπέστη το γήπεδο από τη φωτιά που έχει ξεσπάσει στην Ανατολική Αττική.

Η Ανατολική Αττική ζει έναν εφιάλτη αφού η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (11/8) έχει μετατραπεί σε πύρινο όλεθρο. Αυτός ο όλεθρος έφερε και την ολική καταστροφή στο γήπεδο μπάσκετ της ΑΕ Πεντέλης, το οποίο και αποτελούσε ένα πραγματικό «διαμάντι».

Μέσω ανάρτησής της, η Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου θέλησε να δηλώσει στήριξη στον σύλλογο της Βορειοανατολικής Αττικής. Σε αυτή ανέφερε ότι: «Τα λόγια είναι λίγα, αδύνατα για να περιγράψεις την οδύνη που αφήνει πίσω της η φωτιά. Νιώθουμε απέραντη θλίψη για όλους τους συνανθρώπους μας που χάνουν τις περιουσίες τους, τον κόπο τόσο ετών, τις ψυχές που χάνονται και την τόσο μεγάλη καταστροφή στην Αττική.

Στηρίζουμε την ομάδα της Α.Ε. Πεντέλης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, κουράγιο σε όλους τους συνανθρώπους μας, που παλεύουν να σώσουν το βίο τους! Δύναμη σε αυτούς που μάχονται, πυροσβέστες και εθελοντές και κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες στα μέτωπα της φωτιάς».

Το συγκινητικό μήνυμα της ΑΕ Πεντέλης με το καμένο γήπεδο: «Μείνετε ασφαλείς, όλα ξαναφτιάχνονται»

Η Πεντέλη ζει εφιαλτικές ώρες, καθώς το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής παραδόθηκε στις φλόγες, λόγω της πύρινης λαίλαπας και η ομάδα των βορείων προαστίων έστειλε το δικό της μήνυμα.

Όπως αναφέρει η ΑΕ Πεντέλης στο μήνυμά της: «Κουράγιο στους συντοπίτες μας και σε όλον τον κόσμο που παλεύει να σώσει τις περιουσίες του.. Μείνετε ασφαλείς, τ'αλλα όλα ξαναγίνονται..»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!