Δίχως ενεργό μέτωπο άλλα με πολλές ενεργές εστίες σε Πεντέλη και λίμνη Μαραθώνα

Φωτιά στην Αττική - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Δίχως ενεργό μέτωπο άλλα με πολλές ενεργές εστίες σε Πεντέλη και λίμνη Μαραθώνα

Sportal newsroom 23:11 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 12.08.2024

Βελτίωση παρουσιάζει η εικόνα στην φωτιά στην Αττική που ξέσπασε την Κυριακή (11/08/2024) και καίει σε μια ακτίνα 30 χιλιομέτρων για δεύτερο 24ωρο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική η φωτιά στην Αττική δεν παρουσιάζει πλέον ενεργό μέτωπο, αλλά υπάρχουν πολλές ενεργές εστίες στην ευρύτερη περιοχή του όρους της Πεντέλης και την λίμνης του Μαραθώνα.

Παράλληλα ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης ξεκαθάρισε πως μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία για αγνοούμενο άτομο. Συγκεκριμένα όπως τόνισε «βελτίωση παρουσιάζει η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε εχθές στο Βαρνάβα και επεκτάθηκε στην βορειοανατολική Αττική.

Οι επίγειες δυνάμεις παραμένουν ισχυρές. Πλέον δεν έχουμε μέτωπο πυρκαγιάς αλλά πολλές ενεργές εστίες, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του όρους της Πεντέλης και της λίμνης του Μαραθώνα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Επειδή την τελευταία ώρα, γίνεται αναφορά για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή της πυρκαγιάς, σας γνωρίζουμε ότι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει δεχθεί κλήση ή κλήσεις για ανάλογο περιστατικό.

Πηγή: Newsit