Η στάση της ΕΛ.ΑΣ απέναντι στους Κροάτες χούλιγκαν: «Ασ' τους, πάνε να κοιμηθούν»
i

©Intime

Η στάση της ΕΛ.ΑΣ απέναντι στους Κροάτες χούλιγκαν: «Ασ' τους, πάνε να κοιμηθούν»

Κώστας Τσιακλής • 10:55 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Νέες συγκλονιστικές πληροφορίες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη στάση της ΕΛ.ΑΣ το μοιραίο βράδυ που οι Κροάτες χούλιγκαν σκότωσαν τον Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» βγάζει στο φως της δημοσιότητας νέες σοκαριστικές πληροφορίες σχετικά με τη στάση της ΕΛ.ΑΣ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (07/08). Όπως αναφέρεται η αστυνομία θεωρούσε πως οι Κροάτες χούλιγκαν θα πήγαιναν να κοιμηθούν και έτσι επέλεξαν να μην κάνουν την παραμικρή κίνηση για να αποτρέψουν το μοιραίο περιστατικό που συνέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Οι βιαιοπραγίες των Κροατών χούλιγκαν που οδήγησαν στο θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο και όχι μόνο. Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το πως οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ έφτασαν τόσο εύκολα έξω από την «OPAP Arena» χωρίς να τους σταματήσει κανείς και πουθενά. 

Συγκινεί η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή: «Δεν θα αγκαλιάσω ποτέ ξανά το παιδί μου»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

10:39 - 10.08.2023

Συγκινεί η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή: «Δεν θα αγκαλιάσω ποτέ ξανά το παιδί μου»

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή έσπασε τη σιωπή της μετά τη δολοφονία του γιου της, με τη θεία του οπαδού της ΑΕΚ, να μεταφέρει τα λόγια της μητέρας του μέσα από το νοσοκομείο.

Ένα νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» έρχεται να εκθέσει ξανά την ΕΛ.ΑΣ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ οι ανώτατοι αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούσαν πως οι Κροάτες θα πήγαιναν να κοιμηθούν και έτσι επέλεξαν να τους αφήσουν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι στη χώρα. Τελικά αυτοί που πιάστηκαν στον ύπνο ήταν οι ίδιοι και γι' αυτό θρηνούμε σήμερα ακόμα ένα θύμα της οπαδικής βίας. Ο τίτλος του άρθρου «Άσ' τους... Πάνε να κοιμηθούν» είναι ο πλέον κατατοπιστικός αφού αποτυπώνει τον διάλογο των αξιωματικών.

Ακολούθως η εφημερίδα ισχυρίζεται επίσης πως η ΕΛ.ΑΣ για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα είχε χάσει τα ίχνη των Κροατών. Συγκεκριμένα στο άρθρο αναφέρεται το εξής κείμενος: «Η ΕΛ.ΑΣ. είχε χάσει τα ίχνη της αυτοκινητοπομπής από τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς μέχρι το Κιάτο, όπου εντοπίστηκε πρώτη φορά, χωρίς να είναι βέβαια αν μέχρι εκεί η πορεία των κροατικών ΙΧ ΄ήταν ενιαία ή υπήρξε παραπλανητική διάσπασή τους προκειμένου να μην εντοπίζονται εύκολα αλλά και για την ευχερέστερη διέλευσή τους από τα διόδια».