Η UEFA έστειλε συλλυπητήρια για το θάνατο του Μπάλντοκ αλλά δεν είπε κουβέντα για αναβολή του Αγγλία – Ελλάδα

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ

i

©INTIME

Η UEFA έστειλε συλλυπητήρια για το θάνατο του Μπάλντοκ αλλά δεν είπε κουβέντα για αναβολή του Αγγλία – Ελλάδα

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:58 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 10.10.2024

Η UEFA έστειλε τα συλλυπητήρια της για το θάνατο του Μπάλντοκ, αλλά δεν είπε κουβέντα για αναβολή του Αγγλία – Ελλάδα.

Το δικό της «αντίο» στον Τζορτζ Μπάλντοκ είπε η UEFA. Με ανάρτησή της στα social media, η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία αποχαιρετά στον 31χρονο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το απόγευμα της Τετάρτης (9/10), βυθίζοντας στη θλίψη το ελληνικό ποδόσφαιρο και την οικογένεια του «τριφυλλιού».

Το μήνυμα της UEFA:

«Εκ μέρους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας, είμαστε βαθιά θλιμμένοι από τον θάνατο του αμυντικού του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του», αναφέρει η ανάρτηση της UEFA.

Οι πρώτες πληροφορίες για την αιτία θανάτου του Μπάλντοκ – Αμφισβητείται έντονα το ενδεχόμενο πνιγμού

Συγκλονισμένη παραμένει η ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινότητα σε όλη την Ευρώπη, μετά τη σοκαριστική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Οι Αρχές με το που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον Έλληνα διεθνή στην πισίνα που διέθετε η βίλα στην οποία διέμενε και σαφώς έπειτα από λίγα λεπτά το «παρών» έδωσε και ο ιατροδικαστής, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Λόγω των συνθηκών του συμβάντος, οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για πνιγμό, ωστόσο, οι πρώτες αξιόπιστες πληροφορίες από την Αστυνομία που προκύπτουν έπειτα και από την εξέταση των στοιχείων στο σημείο φαίνεται να απορρίπτουν αυτό το ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα, στους πνεύμονες του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν έχει βρεθεί νερό, οπότε το ενδεχόμενο του πνιγμού φαίνεται να απομακρύνεται. Βάσει της εμπειρίας των ανθρώπων και των ειδικών, είναι πλέον όλο και πιθανότερο ο παίκτης να κατέληξε από παθολογικά αίτια, ωστόσο, αυτή τη στιγμή πρόκειται μόνο για εικασία και τίποτα περισσότερο, αφού δεν έχουν διενεργηθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.