Θρήνος στην Ισπανία: Κουκουλοφόρος μπήκε σε αθλητικές εγκαταστάσεις και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ένα παιδί 11 ετών!

Θρήνος στην Ισπανία: Κουκουλοφόρος μπήκε σε αθλητικές εγκαταστάσεις και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου ένα παιδί 11 ετών!

Γιώργος Σακελλαρίου 17:23 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 19.08.2024

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει έναν άνδρα στο Μοσεγιόν του Τολέδο, ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε ένα 11χρονο παιδί σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Σοκ στην Ισπανία.

Ένα 11χρονο αγόρι δολοφονήθηκε το πρωί της Κυριακής, αφού δέχθηκε μαχαιριά από έναν άνδρα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του αθλητικού κέντρου Ángel Tardío στο Μοσεγιόν (Τολέδο). Την ώρα του περιστατικού, ο ανήλικος έπαιζε ποδόσφαιρο με άλλα παιδιά, ηλικίας 10 έως 11 ετών, όταν ο φερόμενος ως δράστης εισέβαλε στις εγκαταστάσεις με καλυμμένο το πρόσωπό του κι επιτέθηκε εναντίον ομάδας ατόμων.

Συγκεκριμένα, ο νεκρός ακουμπούσε σε έναν από τους φράχτες του αθλητικού αυτού χώρου, όταν ο δράστης, χωρίς να πει λέξη, τον μαχαίρωσε πολλές φορές. Οι υπηρεσίες υγείας έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν τη ζωή του.

Επίσης, όπως έμαθε η SER Toledo, οι ανήλικοι έπαιζαν μόνοι τους σε αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως κάθε άλλο Σαββατοκύριακο σε αυτήν την πόλη του Τολέδο. Μάλιστα, ο δράστης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με μαχαίρι και η ομάδα των παιδιών που ήταν εκεί άρχισε να τρέχει για να αποφύγει την επίθεση.

Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε στις 10:00 π.μ. σε αυτές τις αθλητικές εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στα περίχωρα αυτής της πόλης κοντά στην πρωτεύουσα της Καστίγια-Λα Μάντσα. Επίσης, σύμφωνα με πηγές της Πολιτοφυλακής που συμβουλεύτηκε το SER, έχει ενεργοποιηθεί μεγάλος μηχανισμός με δεκάδες περιπολίες από αστυνομικούς για τον εντοπισμό του δράστη των γεγονότων.

Για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει επιχείρηση μεγάλης κλίμακας για να συλληφθεί ο δράστης αυτής της δολοφονίας που έχει συγκλονίσει την πόλη των 5.000 κατοίκων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε από το σημείο με ένα παλιό γκρίζο Ford Mondeo.

Στην έρευνα η αστυνομία υποστηρίζεται από ελικόπτερο που χτενίζει μεγάλο μέρος της επαρχίας του Τολέδο και της κοινότητας της Μαδρίτης, αφού το Μοσεγιόν βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο A-42, ο οποίος συνδέεται με τη Μαδρίτη. Προς το παρόν, είναι άγνωστοι οι λόγοι για τους οποίους το άτομο μαχαίρωσε πολλές φορές αυτό το παιδί που έπαιζε σε αυτό το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, σε αυτό το ίδιο γήπεδο ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο «Ángel Tardío», είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί ένα φιλικό προετοιμασίας μεταξύ της Μοσεγιόν και της εφεδρικής ομάδας της Φουενλαμπράδα. Συνάντηση που δεν θα γίνει λόγω της τραγωδίας.

Ο σύλλογος της Μοσεγιόν ανέφερε στην ανακοίνωσή του: «Μια ολόκληρη πόλη είναι συγκλονισμένη από τη δολοφονία σήμερα το πρωί.

Στον σύλλογο CD MOCEJÓN εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονες του Mateo, παίκτη της Ακαδημίας μας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Σοκ στο Μάλμε: Βρέθηκε δολοφονημένη γυναίκα κοντά στο γήπεδο της ομάδας πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ (gallery)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:03 - 06.08.2024

Σοκ στο Μάλμε: Βρέθηκε δολοφονημένη γυναίκα κοντά στο γήπεδο της ομάδας πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ (gallery)

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Μάλμε - ΠΑΟΚ, μία γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε πολυκατοικία κοντά στο γήπεδο της πρώτης. Πιθανή δολοφονία εξετάζει η σουηδική αστυνομία.

Το Mocejón διαθέτει δίκτυο από κάμερες και συσκευές ανάγνωσης πινακίδων κυκλοφορίας στην είσοδο και την έξοδο του δήμου.

Από την πλευρά τους, οι ερευνητές συλλέγουν εικόνες από τις 10 κάμερες παρακολούθησης βίντεο που είναι εγκατεστημένες στην πόλη του Τολέδο. Κάμερες που τοποθετήθηκαν το 2020 και που μπορεί να είναι το κλειδί για τον εντοπισμό του δράστη αυτής της δολοφονίας. Μάλιστα, δύο από αυτές τις κάμερες ενσωματώνουν συσκευή ανάγνωσης πινακίδων κυκλοφορίας και βρίσκονται στις εισόδους αυτού του αστικού κέντρου. Επίσης, μία από αυτές τις κάμερες βρίσκεται στον αθλητικό χώρο όπου συνέβη αυτό το έγκλημα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!