Μακελειό στο Ισραήλ: 14 νεκροί και 20 τραυματίες από πύραυλο σε γήπεδο ποδοσφαίρου (vids)

Μακελειό στο Ισραήλ: 14 νεκροί και 20 τραυματίες από πύραυλο σε γήπεδο ποδοσφαίρου (vids)

Sportal newsroom 19:52 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 27.07.2024

Το αιματοκύλισμα ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους δεν έχει τελειωμό. Πύραυλoς έπεσε σε γήπεδο ποδοσφαίρου αφήνοντας πίσω 14 ανθρώπους νεκρούς και περισσότερους από 20 τραυματίες.

Ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη αντί να οδεύει προς την λήξη του δείχνει να είναι όλο και πιο ανελέητος. Και όπως συμβαίνει συνήθως τα περισσότερα θύματα είναι άμαχοι.

Σε γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου βρίσκονταν πολλά παιδιά, σύμφωνα με τις έως τώρα αναφορές από το εξωτερικό, έπεσε πύραυλος, ο οποίος εκτοξεύθηκε από μέλη της Χεζμπολάχ στον Λίβανο. Ο πύραλος έπεσε στην περιοχή, στο υψίπεδο του Γκολάν στα βόρεια του Ισραήλ.

Ο απολογισμός τραγικός. Οι πρώτες πηγές κάνουν λόγο για 14 νεκρούς, ανάμεσά τους και παιδιά και τουλάχιστον 20 τραυματίες, εκ των οποίων πολλοί σε κρίσιμη κατάσταση.

Παλαιστινιακές πηγές ανέφεραν ότι πρόκειται γι' αντίποινα επίθεσης των Ισραηλινών πριν λίγες ώρες, όπου είχαν αποτέλεσμα 30 νεκρούς, ανάμεσά τους και 4 μέλη της Χεζμπολάχ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο πρωθυπουργός του Ισραηλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ενημερώθηκε για το γεγονός και συζητάει με τους συνεργάτες του για το επόμενο βήμα. Για την περίθαλψη των τραυματιών. Στο σημείο της συντριβής έφτασαν εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, ενώ εκπρόσωπος του IDF δήλωσε: «Εντοπίστηκε εκτόξευση από τον Λίβανο προς την Majdal Shams, με αποτέλεσμα να υπάρξουν θύματα».