Πλημμύρισε γήπεδο στην Κέρκυρα λόγω της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα»

Το γήπεδο της Κέρκυρας από την πλημμύρα «Κασσάνδρα»

i

© Kerkyra Simera

Πλημμύρισε γήπεδο στην Κέρκυρα λόγω της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα»

Sportal newsroom 17:25 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 05.10.2024

Η κακοκαιρία «Κασσάνδρα» δημιούργησε προβλήματα και στον αθλητισμό, αφού το Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας πλημμύρισε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Από την Παρασκευή (4/10) η κακοκαιρία «Κασσάνδρα» σαρώνει τη χώρα, με το επίκεντρό της να είναι η Δυτική Ελλάδα. Εκεί, οι ισχυρές καταιγίδες δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στους κατοίκους, αρκετοί εκ των οποίων είδαν τα σπίτια τους να γεμίζουν με νερό.

Βέβαια, η «Κασσάνδρα» δημιούργησε πρόβλημα και στον αθλητισμό, αφού ένα από τα γήπεδα της Κέρκυρας πλημμύρισε από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο του «kerkyra simera», η εν λόγω έδρα αντιμετώπισε έντονο πρόβλημα, το οποίο προέκυψε από την ασταμάτητη βροχόπτωση.

Τι καιρό θα έχει στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:39 - 05.10.2024

Τι καιρό θα έχει στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η «Κασσάνδρα» έκανε την εμφάνισή της στη χώρα, με τις καταιγίδες να πλήττουν αρκετά σημεία στην Ελλάδα το Σάββατο (5/10). Μία μέρα αργότερα είναι προγραμματισμένο το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το ερώτημα που γεννάται είναι αν θα την επηρεάσει.

Νεκρός ο 52χρονος που αγνοούνταν στην Αιτωλοακαρνανία

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 52χρονος που αγνοούνταν στην Αιτωλοακαρνανία, με τον ίδιο να χάνει τη ζωή του του εν ώρα εργασίας. Ο φύλακας τοπικής επιχείρησης ήταν αγνοούμενος μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσε στο πέρασμά της η κακοκαιρία «Κασσάνδρα» και τελικά εντοπίστηκε αρκετά χλμ. μακριά από τη δουλειά του. .

Συγκεκριμένα, ο ίδιος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή. Μάλιστα, το φυλάκιο της επιχείρησης παρασκευής πίσσας, στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος άνδρας, έδρευε δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου. Λόγω του μένους της κακοκαιρίας, ο ίδιος εικάζεται πως παρασύρθηκε.