Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μίλησε ανοιχτά για το περιστατικό του Ντόναλντ Τραμπ

Sportal newsroom 18:34 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 14.07.2024

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ μιλάει ανοιχτά μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ. Θα έπρεπε να «περιοδεύει σε γήπεδα γκολφ» αντί για αυτό «δέχεται σφαίρες».

Ο «σούπερ σταρ» του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ επαίνεσε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και τωρινό υποψήφιο, μετά την απόπειρα δολοφονίας του στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια.

Η προεδρική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ το Σάββατο διεκόπη μετά από πυροβολισμούς καθώς ανέβαινε στο βήμα. Με την αμερικανική σημαία να κυματίζει πίσω του, σήκωσε τη γροθιά του στον αέρα, ενώ το αίμα έσταζε στο πρόσωπό του. Ευτυχώς, ο 78χρονος επέζησε της απόπειρας.

Συγκλονιστικό: Η σφαίρα προς τον Τράμπ ένα κλάσμα δευτερολέπτου πριν τον ακουμπήσει στο αυτί (pic)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

17:24 - 14.07.2024

Συγκλονιστικό: Η σφαίρα προς τον Τράμπ ένα κλάσμα δευτερολέπτου πριν τον ακουμπήσει στο αυτί (pic)

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, η σφαίρα πέρασε δίπλα από το κεφάλι του και λίγο έλειψε να χτυπήσει τον υποψήφιο και πρώην πρόεδρο των Ηνωμένον Πολιτειών.

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με ανάρτηση του στο X, μίλησε με θερμά λόγια για τον Ντόναλντ Τραμπ μετά την αποτυχημένη προσπάθεια δολοφονίας του.

«Ένας 78χρονος πολλαπλός δισεκατομμυριούχος θα έπρεπε να είναι σε ένα γιοτ η σε γήπεδα γκολφ», έγραψε ο McGregor. «Αλλά δεν είναι, αντί για αυτό είναι στην Πενσυλβάνια και φτύνει σφαίρες! Τρέχει για την αγάπη της πατρίδας του! γρήγορη ανάρρωση Ντόναλντ! Ο Θεός να ευλογεί τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Εκτός από τον ΜακΓκρέγκορ, και άλλοι αθλητές του UFC και του MMA απέτισαν φόρο τιμής στον Ντόναλντ Τραμπ μετά το περιστατικό.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι ο πιο σκληρός άνθρωπος αυτής της γης», έγραψε ο ένθερμος υποστηρικτής του Τραμπ και πρώην πρωταθλητής welterweight του UFC, Κόλμπι Κόβινγκτον. «Ο Θεός να έχει καλά αυτόν και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή».

«Ο Θεός αγαπάει αυτόν τον άνθρωπο! Είμαι χαρούμενος που ο Πρόεδρος Τραμπ είναι καλά». Εγραψε ο σκληρός αντίπαλος του Κόβινγκτον, Χόρχε Μασβιδάλ. «Η αριστερά δεν έχει όρια! Λένε ότι είναι οι μη βίαιοι. Δεν θα σταματήσουν σε τίποτα! Φροντίστε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης οποιουδήποτε αριστερού γιορτάζει αυτό που συνέβη σήμερα».