Καρέ - καρέ η δολοφονία του «Ράμπο» στον Κορυδαλλό - Βίντεο ντοκουμέντο
i

/©Glomex

Καρέ - καρέ η δολοφονία του «Ράμπο» στον Κορυδαλλό - Βίντεο ντοκουμέντο

Sportal newsroom 12:16 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 14.08.2024

Τo STAR έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο ανδρών στον Κορυδαλλό, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (7/6).

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR το βράδυ της Τετάρτης (14/6) προβλήθηκε αποκλειστικό βίντεο της εν ψυχρώ εκτέλεσης των δύο ανδρών στον Κορυδαλλό, την περασμένη εβδομάδα (7/6)

Η αστυνομική συντάκτρια, Κατερίνα Ρίστα αναφέρει τα εξής στο παρακάτω βίντεο - ντοκουμέντο: 

«Το ασημένιο τζιπ των θυμάτων φτάνει στο σπίτι. Η γκαραζόπορτα ανοίγει με δυσκολία κι ο συνεργός αναγκάζεται να κατέβει και την ανοίξει χειροκίνητα. Η κατάλληλη ευκαιρία για τους εκτελεστές, που ίσως γνώριζαν ότι ο συνοδηγός θα ακολουθήσει αυτά τα βήματα. Πρώτα εμφανίζεται ο ένας, πλησιάζει αστραπιαία τον άνδρα με τα αρχικά Μ.Δ, που βρίσκεται όρθιος μέσα στο γκαράζ. Τον πυροβολεί δύο φορές. Αμέσως στρέφει το Καλάσνικοφ προς τον οδηγό που έχει ανοιχτό το παράθυρο της θωρακισμένης Mercedes. Ρίχνει δύο βολές και με την άκρη του ματιού του αντιλαμβάνεται ότι ο άνδρας που ήταν μέσα στο γκαράζ, έχει συρθεί αιμόφυρτος προς την αποθήκη. Τον ακολουθεί για να τον τελειώσει. 

Έτσι έφτασε από τον ΣΚΑΪ στα χέρια του 38χρονου το πολυσυζητημένο αυτοκίνητο - Ο ρόλος ποδοσφαιρικού παράγοντα (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12:59 - 14.06.2023

Έτσι έφτασε από τον ΣΚΑΪ στα χέρια του 38χρονου το πολυσυζητημένο αυτοκίνητο - Ο ρόλος ποδοσφαιρικού παράγοντα (vid)

Στη δημοσιότητα βγήκαν νέα στοιχεία μετά τη δολοφονία, σχετικά με τα «χέρια» που άλλαξε το όχημα πριν καταλήξει στο θύμα του Κορυδαλλού.

Τότε εμφανίζεται ο δεύτερος εκτελεστής, ο οποίος αναλαμβάνει τον οδηγό. Τον εκτελεί εν ψυχρώ από απόσταση αναπνοής. Βάζει το όπλο μέσα από το παράθυρο, του ανοίγει την πόρτα. Ο Ρ.Β παρά τα τραύματα αντιστέκεται. Προσπαθεί να κλείσει την πόρτα του τζιπ και να φύγει από το σημείο. Τότε και οι δύο εκτελεστές του ανοίγουν ξανά την πόρτα και αρχίζουν να τον γαζώνουν. Μόλις το αυτοκίνητο του θύματος αρχίζει να κυλάει προς τα πίσω, καταλαβαίνουν ότι είναι νεκρός κι εξαφανίζονται από το σημείο. Οι εκτελεστές είχαν ξεκάθαρη εντολή θανάτου. Δύο σφαίρες δέχεται ο Μ.Δ, πέφτει αιμόφυρτος, σέρνεται μέχρι την αποθήκη. Ο δολοφόνος ρίχνει δύο βολές στον οδηγό και στη συνέχεια τον πυροβολεί κατά ριπάς με το καλάσνικοφ να βρίσκεται μέσα από το παράθυρο. Δεν φεύγουν από το σημείο μέχρι να βεβαιωθούν ότι είναι νεκροί και οι δύο. Ο ένας ελέγχει το θύμα στην αποθήκη και ο άλλος τον Ρ.Β, ο οποίος και αντιστέκεται κλείνοντας την πόρτα. Τον τελειώνουν». 

Θύρα 13 κατά Αλαφούζου: «11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:10 - 09.06.2023

Θύρα 13 κατά Αλαφούζου: «11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο»

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η θύρα 13 κατά του Γιάννη Αλαφούζου και αφορμή στάθηκε η σύνδεση του ονόματος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ με τον Βασίλη Ρουμπέτη, ο οποίος είχε εμπλοκή στη δολοφονία Φιλόπουλου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας που πιθανόν σχετίζονται με τα πρόσφατα συμβόλαια θανάτου. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα σχετικά με το τζιπ που είχαν τα θύματα και το οποίο άνηκε στον όμιλο του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, το αμάξι ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε, στον ΣΚΑΪ, ο οποίος παραχώρησε το όχημα σε ποδοσφαιρικό παράγοντα.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το STAR ο ποδοσφαιρικός παράγοντας αναμένεται να κληθεί από την ασφάλεια για ανάκριση και περαιτέρω λεπτομέρειες.