Κούγιας για Άδωνι Γεωργιάδη: «Όταν τον δω θα του ζητήσω τον λόγο με το γνωστό “Κουγέικο” ύφος» (vid)

Ο Άδωνις και ο Κούγιας

Κούγιας για Άδωνι Γεωργιάδη: «Όταν τον δω θα του ζητήσω τον λόγο με το γνωστό “Κουγέικο” ύφος» (vid)

Sportal newsroom 06:00 - 17.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 14.08.2024

Θέση για το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών πήρε ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος στράφηκε και στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το βράδυ της Πέμπτης (15/2), η Eλλάδα έγινε η 37η χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την ισότητα στον γάμο. Συγκεκριμένα, με ευρεία πλειοψηφία, 175 ψήφων, πέρασε από τη Βουλή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τα οποία πλέον θα μπορούν να παντρευτούν νόμιμα. 

Την αντίθεση του σε αυτό το ζήτημα εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος και μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο γνωστός ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την απογοήτευσή για την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα στράφηκε και στον Άδωνι Γεωργιάδη. 

«Επειδή είμαι μελετητής της νομοθεσίας και ένα ανήσυχο πνεύμα από μικρή ηλικία. Αυτή η ψήφιση αυτού του νόμου δημιουργεί ζήτημα στη δημοκρατία. Θα είναι η μοναδική περίπτωση που η πλειοψηφία θα θέλει κάτι διαφορετικό και η Βουλή ψήφισε κάτι διαφορετικό. 

Άνθρωποι αποδείχθηκαν πως είναι μεγάλοι πολιτικοί υποκριτές, με μεγαλύτερο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Όταν τον δω θα του ζητήσω τον λόγο - με το γνωστό “Κουγέικο” ύφος - γιατί με παραπλάνησε, ότι έγραψε συγγράμματα και εμφανιζόταν ως ένας άνθρωπος που δεν αλλάζει τα λεγόμενά του. 

Γιατί κάποτε έγραφε ένα βιβλίο για το πόσα αρνητικά μπορεί να αποφέρει η ακραία ομοφυλοφιλία», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Κούγιας και εν συνεχεία αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τους βουλευτές του κόμματος, λέγοντας πως;

«Αυτά που είπε ο Κασσελάκης προσβάλουν τον ελληνικό λαό. Θα ήθελα να ρωτήσω και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που υποτίθεται πως εκφράζουν το υγιές κομμάτι του λαού, γιατί υπέκυψαν στην εντολή του ανθρώπου που ήρθε από το πουθενά και ο οποίος τους εξευτέλισε ως προσωπικότητες, επιβάλλοντας κομματική πειθαρχία».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Αλέξη Κούγια: