«Ολοκληρώθηκε η εξέταση των DNA στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη»

Χούλιγκανς της Ντιναμό κατά την προσαγωγή τους στα δικαστήρια

i

©Intime

«Ολοκληρώθηκε η εξέταση των DNA στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη»

Sportal newsroom 11:46 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.08.2024

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κροατία, ολοκληρώθηκε η εξέταση των δειγμάτων DNA στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Επειτα από δύο και πλέον μήνες, ολοκληρώθηκε η εξέταση των δειγμάτων DNA που είχαν συλλέξει οι ελληνικές αρχές, σχετικά με την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 7 Αυγούστου.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα στην Κροατία, τα οποία τονίζουν ότι αποτελέσματα για το DNA θα τα πάρουν στα χέρια τους οι δικηγόροι υπεράσπισης και θα τα μελετήσουν. 

Επειτα από αυτές τις εξελίξεις, οι 102 Κροάτες θα κληθούν εκ νέου να καταθέσουν, αλλά ο δικηγόρος που έδωσε τις πληροφορίες στα κροατικά Μέσα, δεν γνωρίζει πότε θα γίνει αυτό. Υπενθυμίζεται ότι οι Κροάτες που έχουν συλληφθεί, παραμένουν προφυλακισμένοι σε διάφορες ελληνικές φυλακές.

Οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης για ακόμη 11 Κροάτες και ζήτησαν την έκδοσή τους στη χώρα μας, που θεωρείται ότι διέφυγαν με κάποιον τρόπο πίσω στην πατρίδα τους, αλλά ακόμα η Κροατία δεν έχει αποφασίσει εάν θα τους εκδώσει.