Συνελήφθη ο άνδρας που είχε πυροβολήσει έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Συνελήφθη ο άνδρας που είχε πυροβολήσει έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 11:45 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 10.08.2024

Ο 32χρονος οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού που είχε πυροβολήσει έξω από τη Λεωφόρο συνελήφθη στην Κερατέα το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8).

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές στον άνδρα που είχε πυροβολήσει έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας κατά τη διάρκεια εκτενών επεισοδίων.

Ο 32χρονος συνελήφθη στην Κερατέα το μεσημέρι της Παρασκευής (9/8). Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ο 32χρονος τράβηξε όπλο και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα ένας άντρας να τραυματιστεί στο πόδι, ενώ ακόμη δύο άτομα τραυματίστηκαν, ένας στην κοιλιά (εκδορές) και ένας στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό.

Η αστυνομία είχε προχωρήσει σε 74 συλλήψεις, ωστόσο ο 32χρονος παρέμενε ασύλληπτος. Τα επεισόδια είχαν λάβει χώρα έξω από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, πριν από το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας το απόγευμα της 13 Ιουλίου.

Αλλαγές από τον Παναθηναϊκό στα διαρκείας - Μέσα η Ευρώπη, υποχρεωτική η έγγραφή στον Ερασιτέχνη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:29 - 09.08.2024

Αλλαγές από τον Παναθηναϊκό στα διαρκείας - Μέσα η Ευρώπη, υποχρεωτική η έγγραφή στον Ερασιτέχνη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλάζει από την Παρασκευή 9/8 την τιμολογιακή πολιτική της στην πώληση των εισιτηρίων διαρκείας και ενημέρωσε τους φιλάθλους για τις μεταβολές.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: