Χαμός στο Twitter με Αυγενάκη

Ο Λευτέρης Αυγενάκης

i

© Intime

Χαμός στο Twitter με Αυγενάκη

Sportal newsroom 17:10 - 04.07.2024

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Λευτέρη Αυγενάκη και την επίθεσή του σε υπάλληλο του αεροδρομίου.

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις στο Twitter για το επεισόδιο στο «Ελ. Βενιζέλος» με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη.

Η βιαιοπραγία του γνωστού πολιτικού σε βάρος υπαλλήλου του αεροδρομίου, που αποτυπώθηκε σε βίντεο και οι απειλές που καταγγέλλεται ότι εκστόμισε έχουν προκαλέσει οργή στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, αρκετοί χρήστες του Twitter θυμήθηκαν και καυτηρίασαν το παρελθόν του Λευτέρη Αυγενάκη σε υφυπουργείο Αθλητισμού και υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκαν επίσης οι ατάκες «ξέρεις ποιος είμαι εγώ», που φέρεται να είπε σύμφωνα με τις καταγγελίες και η «συγγνώμη» του όταν η δημοσιοποίηση του συμβάντος έλαβε τεράστιες διαστάσεις.

Οι ατάκες στο Twitter για τον Αυγενάκη

  • Ρε παιδιά, στα γήπεδα είπε ότι θα σταματήσει τη βία, όχι στα αεροδρόμια.

  • Η εξουσία δεν πρέπει να σου δίνει το λάθος ύφος και τη κακή νοοτροπία. Πρέπει να είσαι πρότυπο στη κοινωνία. Τώρα έχεις μπόλικο χρόνο να το σκεφτείς και να το δουλέψεις.

  • Φαντάσου να είχε πληρώσει ο ίδιος το εισιτήριό του. Αλλά, του το πληρώνεις εσύ. Μην το ξεχνάς ούτε αυτό.

  • Φοβερή ποινή η διαγραφή. Όχι, να γίνει δίωξη από όπου προβλέπεται, να την περάσετε από τη Βουλή και να αρθεί η ασυλία. Επίθεση σε αεροδρόμιο έκανε σε πανελλήνια μετάδοση, έλεος πια.

  • Οι τρεις λέξεις «υπουργός χτυπάει υπάλληλο» είναι αρκετές για να καταδικάσεις όποιο κόμμα και αν υποστηρίζεις.

  • Αν σταματήσουμε να γράφουμε για τον Αυγενάκη πριν απομακρυνθεί, θα είμαστε συνένοχοι. Παραιτήσου κύριε «ξέρεις ποιος είμαι εγώ».

  • Είναι αδιάφορο αν ζήτησες συγγνώμη. Καμιά συγγνώμη δε θα ζήταγες αν δε σε έπιαναν οι κάμερες. Δείξε τη μεταμέλειά σου έμπρακτα παραδίδοντας την έδρα, αυτό είναι συγγνώμη. Κι επίσης σταμάτα να μπλοκάρεις τους πάντες, δεν είσαι 12 χρονών.

  • Ούτε «κακιά στιγμή», ούτε «μπορεί να συμβεί στον καθένα». Δεν αντιμετωπίζουμε εκατομμύρια κόσμου παγκοσμίως έτσι τις καταστάσεις. Τι παράδειγμα δίνει; Και είμαι σίγουρη πως είναι αμετανόητος.

Πηγή: Reader.gr