Λιαμ Πέιν: Η αγαπημένη του ομάδα τον αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης στο Twitter

O πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν

i

© Imago

Λιαμ Πέιν: Η αγαπημένη του ομάδα τον αποχαιρέτησε μέσω ανάρτησης στο Twitter

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:29 - 17.10.2024

Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Λίαμ Πέιν εξέφρασε η Γουεστ Μπρόμιτς, την οποία και ο Βρετανός πρώην τραγουδιστής των One Direction.

Σοκ σε ολόκληρο τον πλανήτη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Λίαμ Πέιν, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ο πρώην τραγουδιστής των One Direction βρισκόταν στην Αργεντινή για διακοπές και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή, πέφτοντας από μπαλκόνι ξενοδοχείου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, πρώην συνεργάτες, φίλοι κ.ο.κ. εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Πέιν και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η αγαπημένη του ομάδα. Μέσω ανάρτησης στο Twitter, η Γουέστ Μπρομ αποχαιρέτησε τον 31χρονο, ο οποίος υποστήριζε τον εν λόγω σύλλογο από μικρό παιδί. «Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι με τον θάνατο του οπαδού των "Baggies", Λίαμ Πέιν. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους του Λίαμ αυτή την τραγική στιγμή», ανέφερε συγκεκριμένα στο ποστάρισμά του το κλαμπ.

Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

08:34 - 17.10.2024

Πέθανε ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν

Σοκ στην παγκόσμια μουσική σκηνή έχει προκαλέσει ο θάνατος του Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος των One Direction, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης (16/10) έπεσε από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή.

Νεκρός σε ηλικία 31 ετών ο Λίαμ Πέιν

Στις 16 Οκτωβρίου 2024, ο Λίαμ Πέιν έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από ένα μπαλκόνι στον τρίτο όροφο στο ξενοδοχείο «CasaSur», το οποίο εδρεύει στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες. Η αστυνομία έφτασε στο ξενοδοχείο μετά από κλήση έκτακτης ανάγκης από τον διευθυντή, ο οποίος έκανε λόγο για «έναν επιθετικό άνδρα που πιθανότατα είναι υπό την επίδραση ναρκωτικών και αλκοόλ». 

Ο καταγγέλλων τόνισε στην κλήση ότι «έχει χάσει τα λογικά του και καταστρέφει ολόκληρο το δωμάτιο. Χρειαζόμαστε να στείλετε κάποιον». Παράλληλα, ο ίδιος σημείωσε πως η ζωή του άνδρα κινδύνευε επειδή το δωμάτιο είχε μπαλκόνι. Ο Πέιν έπεσε από το μπαλκόνι λίγο μετά την άφιξη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε στις 5:11 μ.μ. ώρα Αργεντινής.

Ο Αλμπέρτο Κρεσέντι, διευθυντής της δημόσιας ιατρικής υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης του Μπουένος Άιρες, ανακοίνωσε τον θάνατο του Πέιν στο αργεντίνικο ειδησεογραφικό κανάλι TN , δηλώνοντας ότι η πτώση ήταν από ύψος περίπου 13 έως 14 μέτρων και ότι ο πρώην τραγουδιστής υπέστη πολύ σοβαρά τραύματα τα οποία δεν έδιναν καμία δυνατότητα ανάνηψης. Ο Κρεσέντι παράλληλα αρνήθηκε να σχολιάσει εάν ο θάνατος ήταν αυτοκτονία ή ατύχημα.