Επανήλθε ο διοικητής της αθλητικής βίας που είχε απομακρυνθεί το καλοκαίρι για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη

Πανό για τον Μιχάλη Κατσούρη

i

© intime

Επανήλθε ο διοικητής της αθλητικής βίας που είχε απομακρυνθεί το καλοκαίρι για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη

Δημήτρης Χούπης 18:23 - 14.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:59 - 14.08.2024

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη έρχονται στη φόρα, με τον διοικητή της αθλητικής βίας που είχα απομακρυνθεί το καλοκαίρι να επανέρχεται λίγους μήνες μετά.

Νέες εξελίξεις έρχονται στη φόρα για την υπόθεση της δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες ο διοικητής της αθλητικής βίας, Κώστας Χρίστογλου, επέστρεψε κανονικά στη θέση του, έχοντας το αξίωμα του προϊστάμενου της υποδιεύθυνσης αντιμετώπισης της αθλητικής βίας. Ο Χρίστογλου λοιπόν το καλοκαίρι είχε απομακρυνθεί από τη θέση του, αφού βρισκόταν σε εξέλιξη ΕΔΕ για το πως ακριβώς έφτασαν οι Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα έξω από την «OPAP Arena» χωρίς κανείς να τους σταματήσει. 

Όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ του lawandorder.gr ο διοικητής της υπηρεσίας ενδέχεται να ήταν ο μόνος αξιωματικός, ο οποίος δεν ήταν αδιάφορος για τις πληροφορίες που είχαν φτάσει στο γραφείο του. Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η προκαταρκτική εξέταση, την οποία οι αξιωματικοί του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων ολοκλήρωσαν και έχει σχέση με τις ευθύνες συγκεκριμένων αστυνομικών για την υπόθεση των Κροατών χούλιγκαν που έφτασαν στην Ελλάδα. 

Η συγκεκριμένη εξέταση έχει πάνω από 480 σελίδες και σε αυτές υπάρχουν τα σήματα, οι αναφορές, οι απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών με το κέντρο επιχειρήσεων.