Πήραν τη σορό του Μπάλντοκ από το σπίτι - Σφραγίζεται η οικία με εντολή εισαγγελέα

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ

Πήραν τη σορό του Μπάλντοκ από το σπίτι - Σφραγίζεται η οικία με εντολή εισαγγελέα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 01:45 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 03:37 - 10.10.2024

Λίγο μετά τη 1:30 μεταφέρθηκε η σορός του Τζορτζ Μπάλντοκ από το σπίτι του, το οποίο με εντολή εισαγγελέα σφραγίζεται.

Σοκαρισμένη είναι η Ελλάδα με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος σε ηλικία 31 ετών βρέθηκε νεκρός. Για την ώρα παραμένει άγνωστη η αιτία θανάτου του, με τις πρώτες εκτιμήσεις, πάντως, να κάνουν λόγο για έμφραγμα.

Τα πάντα θα γίνουν γνωστά μέσω της νεκροψίας, στην οποία και θα υποβληθεί η σορός του. Αυτή μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης από το σπίτι του, με το άψυχο σώμα του ποδοσφαιριστή να φεύγει από το σπίτι στη 1:32 τη νύχτα. Παράλληλα, από τον εισαγγελέα δόθηκε εντολή να σφραγιστεί το σπίτι στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ, προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα.

Ο Μπάλντοκ πρόκειται να υποβληθεί σε νεκροψία και τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ αναμένεται να χρειαστούν 1,5-2 μήνες για να βγουν τα αποτελέσματα. Η κηδεία του άτυχου παίκτη κατά πάσα πιθανότητα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γίνει στην Αγγλία

«Δεν μπορεί, είναι εφιάλτης»: Δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη οι διεθνείς

Τεράστιο είναι σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο παίκτης του ΠαναθηναϊκούΤζορτζ Μπάλντοκ, το βράδυ της Τετάρτης (09/10) βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα!

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του. Η σύζυγος του, που μένει στην Αγγλία, τον αναζητούσε μαζί με το παιδί τους -το οποίο είχε γενέθλια- αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Έτσι, ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στη Γλυφάδα για να πάει στο σημείο, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός.

Φυσικά, τα τραγικά νέα δεν άργησαν να φτάσουν και στα αφτιά των μελών της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας, που βρίσκεται στο Λονδίνο για το ερχόμενο παιχνίδι με την Αγγλία για το Nations League. Οι παίκτες άρχισαν να επικοινωνούν με ανθρώπους από την Αθήνα για να μάθουν τι συνέβη, ενώ μίλησαν και με ανθρώπους του Παναθηναϊκού συγκεκριμένα για να ρωτήσουν. Γενικά είναι μια κατάσταση πάρα πολύ δύσκολη για όλους και με τον αγώνα με τους Άγγλους, αλλά και αυτόν με τους Ιρλανδούς, να μπαίνουν πλέον σε δεύτερη μοίρα.

01:06 - 10.10.2024

Πλάνα του Sportal έξω από το σπίτι του Μπάλντοκ

Το Sportal είναι έξω από το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, που σημειώθηκε η τραγωδία με τον χαμό του διεθνούς ποδοσφαιριστή και σας μεταφέρει πλάνα από το σημείο.

«Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…», αναφέρει στην ενημέρωση της ΕΠΟ.