Απίστευτες εικόνες στο Σέφιλντ: Οπαδοί τραγούδησαν σε παμπ σύνθημα στον ρυθμό του «Star Man» για τον Μπάλντοκ

O Τζορτζ Μπάλντοκ με την εμφάνιση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

i

©imago

Απίστευτες εικόνες στο Σέφιλντ: Οπαδοί τραγούδησαν σε παμπ σύνθημα στον ρυθμό του «Star Man» για τον Μπάλντοκ

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:17 - 12.10.2024

Οι οπαδοί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι λάτρεψαν τον Τζόρτζ Μπάλντοκ, τραγούδησαν σε παμπ της πόλης σύνθημα για τον αδικοχαμένο πρώην αγαπημένο παίκτη της ομάδας τους.

Επτά ολόκληρα χρόνια παρέμεινε ο Τζορτζ Μπάλντοκ στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους οπαδούς της ομάδας να τον λατρεύουν από την πρώτη στιγμή. Οι μέρες περνάνε και κανένας δεν έχει συνειδητοποίησει τι πραγματικά έχει συμβεί. Κάτι το οποίο έγινε τόσο ξαφνικά, ένας άνθρωπος έφυγε από την ζωή μόλις στα 31 του χρόνια, ένας χαρακτήρας τον οποίο όλοι θαύμαζαν.

Από το 2017 έως το 2024, ο Μπάλντοκ είχε συνδέσει το όνομά του με την Σέφιλντ και οι φίλαθλοι της ομάδας, δεν σταματούν ακόμα και τώρα να δείχνουν πόσο αγαπούσαν τον πρώην παίκτη της ομάδας τους. Μία εκδήλωση αγάπης, αποδεικνύεται και σε ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση.

Μέσα σε μία παμπ στο Σέφιλντ, οι οπαδοί της ομάδας τραγουδούν ένα σύνθημα για τον Μπάλντοκ, το «Star man», για να τιμήσουν τη μνήμη του, όπως τότε που έπαιζε για αυτούς.

«There’s a starman shining in the sky, his name is Georgie Baldock and he’s always red and white (Υπάρχει ένα αστέρι που λάμπει στον ουρανό, το όνομά του είναι Τζόρτζι Μπάλντοκ και είναι πάντα ερυθρόλευκος)», είναι οι στίχοι του τραγουδιού.