Ξέφυγε ο Μπέος: Πρώτα έβρεξε με μάνικα και μετά ξυλοκόπησε πολίτη (vid)

Αχιλλέας Μπέος

i

PrtScr

Ξέφυγε ο Μπέος: Πρώτα έβρεξε με μάνικα και μετά ξυλοκόπησε πολίτη (vid)

Sportal newsroom 10:53 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 14.08.2024

Σε έξαλλη κατάσταση ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου, άρπαξε τη μάνικα και έβρεξε πολίτη και λίγο αργότερα χειροδίκησε κατά ενός που τον εξύβρισε.

Εκτός ορίων βγήκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιλώντας με πλημμυροπαθείς στην περιοχή Άλλη Μεριά. Το βράδυ της Παρασκευής, έξω από το εκλογικό κέντρο του συνυποψηφίου του Νίκου Παπαπέτρου, ο Μπέος άρπαξε τη μάνικα από καθαριστή και έβρεξε πολίτη που βρισκόταν έξω από εκλογικό κέντρο της παράταξης «Συμμαχία για το Βόλο», της οποίας επικεφαλής είναι ο κ. Παπαπέτρου.

Φάνηκε πως ο Αχιλλέας Μπέος περίμενε αντίδραση για να προκληθεί φασαρία, δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα gegonota.news η δικηγόρος Μαρίνα Μωραΐτου. Ο Νίκος Ταταριώτης- τον οποίο έβρεξε με τη μάνικα ο δήμαρχος του Βόλου- κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασαν εκεί αστυνομικοί, ο Αχιλλέας Μπέος τους πλησίασε και είπε «Πάρτε τα στοιχεία του χασοδίκη και κάντε του αλκοτέστ», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το gegonota.news. 

Σα να μην έφτανε αυτό, το πρωί του Σαββάτου (30/09) ο Αχιλλέας Μπέος ξυλοκόπησε πλημμυροπαθή που τον έβρισε. Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα της περιοχής για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος είχε πολύ έντονους διαλόγους με πλημμυριοπαθείς πολίτες οι οποίοι έχουν μείνει δίχως στέγη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias και Daniel.

Η ένταση αυξήθηκε, με έναν πολίτη να βρίζει τον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο και «το χέρι που τον ψήφισε» όπως λέει. Εκείνη τη στιγμή, ο δήμαρχος Βόλουεκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει. «Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφισα» φώναζε ο πολίτης. Κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.