Νέο περιστατικό οπαδικής βίας: Επιτέθηκαν με καπνογόνο σε οπαδό της ΑΕΚ

ΑΕΚ

i

©intime

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας: Επιτέθηκαν με καπνογόνο σε οπαδό της ΑΕΚ

Sportal newsroom 14:07 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.08.2024

Δύο άτομα πάνω σε μηχανή τραυμάτισαν οπαδό της ΑΕΚ με καπνογόνο το μεσημέρι της Κυριακής λίγο πριν την μεγάλο πάρτι που είχαν στήσει οι φίλοι της Ένωσης στην Φιλαδέλφεια.

Ένα νέο περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε μέρος το μεσημέρι της Κυριακής (14/5) στα Πατήσια, με θύμα έναν οπαδό της ΑΕΚ. Ο οπαδός της Ένωσης φαίνεται να δέχθηκε επίθεση με καπνογόνο στο κεφάλι από δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οπαδός έχει σοβαρό έγκαυμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι δράστες έγιναν «καπνός» κι ο 26χρονος κάλεσε κατευθείαν την αστυνομία, η οποία δε μπόρεσε να τους βρει.

Αυτό ήταν ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας που πραγματοποιείται μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Πρόσφατα, ένας αθλητής της ΑΕΚ στο τμήμα ράγκμπι, είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του, όταν δέκα άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπάνε. Ο λόγος για τον Χρήστο Λουκάκη, που μίλησε στο Sportal για το συγκεκριμένο περιστατικό. 

Η νύχτα που δεν ξημέρωσε: Το επικό βίντεο του Sportal από όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:36 - 15.05.2023

Η νύχτα που δεν ξημέρωσε: Το επικό βίντεο του Sportal από όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η Νέα Φιλαδέλφεια φόρεσε τα... καλά της για χάρη της ΑΕΚ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2022-23, με τον κόσμο της ομάδας να στήνει ένα ατελείωτο πάρτι στους δρόμους της περιοχής.

«Το γεγονός έλαβε μέρος όταν επέστρεψα στο σπίτι μου γύρω στις 12 και κάτι μετά τον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Δεν φορούσα διακριτικά, απλά ένα μαύρο μπουφάν και με το που πάρκαρα το μηχανάκι μου εντός της αυλής που έχω στην οικία μου, γύρισα να τραβήξω την πόρτα της αυλής που είχα αφήσει ανοικτά. Κι όπως γύρισα ένιωσα γροθιές και κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι. Είχαν μπει μες στην αυλή του σπιτιού και με χτυπούσαν φωνάζοντας "που είναι το πανό;". Τους λέω "ποιο πανό"; "Του ράγκμπι, ξέρουμε ότι το έχεις εσύ", απαντάνε».

Τους απάντησα ότι δεν έχω κανένα πανό ενώ συνέχιζαν να με χτυπούν. Μέχρι που από την φασαρία ξύπνησε η μητέρα μου, άνοιξε τα φώτα στην αυλή και όταν είδε το θέαμα άρχισε να ουρλιάζει. Της φώναξα πάρε την αστυνομία και όταν την είδαν να παίρνει τηλέφωνο έφυγαν, λέγοντας ότι "αν δούμε το πανό πάλι κρεμασμένο στο γήπεδο θα σου κάψουμε το σπίτι, ξέρουμε που μένεις"».

Το μήνυμα που πέρασε στο τέλος ο παίκτης του ράγκμπι ήταν να σταματήσουν αυτά τα περιστατικά οπαδικής βίας που βάζουν σε κίνδυνο μέχρι και αθλητές τμημάτων και να βαδίσουμε προς έναν πιο υγιή οπαδισμό.