Νέο ύποπτο επεισόδιο οπαδικής βίας: Άγνωστοι στη Θεσσαλονίκη ρωτούσαν "τι ομάδα είσαι;"

Νέο ύποπτο επεισόδιο οπαδικής βίας: Άγνωστοι στη Θεσσαλονίκη ρωτούσαν "τι ομάδα είσαι;"

Sportal newsroom 09:25 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 14.08.2024

Καταγγελία για ύποπτο περιστατικό οπαδικής βίας έγινε στη Θεσσαλονίκη, με άγνωστους να ρωτάνε «τι ομάδα είσαι;».

Λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ έξω από την «OPAP Arena», στη Θεσσαλονίκη έγινε καταγγελία για ένα νέο ύποπτο περιστατικό οπαδικής βίας, το οποίο και αποτράπηκε. Πιο αναλυτικά μια ομάδα αγνώστων κινούταν σε τρία αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες και σταματούσαν ρωτώντας παρέες στους δρόμους της πόλης «τι ομάδα είσαι;».

Αυτή τη φορά όμως δεν είχε ανάλογη τραγική κατάληξη όπως έγινε ενάμιση χρόνο πριν, όταν στην ίδια πόλη ο Άλκης Καμπανός έπεφτε νεκρός, αλλά και όπως έγινε πριν από λιγότερο 48 ώρες, όταν ο Μιχάλης Κατσούρης δολοφονήθηκε από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι αστυνομικές Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, οι οποίοι εντόπισαν τους αγνώστους αργά τη νύχτα στην Κρήνη. Στην κατοχή τους είχαν πυρσούς, full face και ρόπαλα. Μάλιστα 16 άτομα προσήχθησαν και τρεις από αυτές μετατράπηκαν σε συλλήψεις

Συνελήφθησαν ακόμα πέντε Κροάτες στην Ηγουμενίτσα 

Αργά το βράδυ της Τρίτης (8/8) το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην Ηγουμενίτσα ανακοίνωσε πως συνελήφθησαν πέντε ακόμα Κροάτες ηλικίας 25, 41,29,25 και 31 ετών, οι οποίοι είχαν στόχο να διαφύγουν προς την Ιταλία. 

Λύγισε ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον μαχαιρωμένο Μιχάλη: «Τον είδα λιπόθυμο - Είχε χάσει αρκετό αίμα»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

09:23 - 09.08.2023

Λύγισε ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον μαχαιρωμένο Μιχάλη: «Τον είδα λιπόθυμο - Είχε χάσει αρκετό αίμα»

Ο οδηγός του ασθενοφόρου που μετέφερε τον Μιχάλη Κατσουρή περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πως βίωσε ο ίδιος το μοιραίο βράδυ.

Έπειτα από έλεγχο που έγινε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας τα πέντε άτομα δεν κατάφεραν να δικαιολογήσουν τον λόγο και τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα. Ενώ υποστήριξαν πως έκαναν διακοπές στη χώρα μας και τώρα επιστρέφουν στην Κροατία χωρίς να έχουν αποσκευές.

Και οι πέντε κάπως έτσι κρίθηκαν ύποπτοι για πιθανή συμμετοχή στα επεισόδια έξω από την «OPAP Arena» και παραδόθηκαν στις αστυνομικές αρχές. Από εκεί θα γίνει και η μεταφορά τους στη ΓΑΔΑ.