Πέθανε ο θρυλικός Ντόιλ Μπράνσον - Είχε κερδίσει 10 παγκόσμια τουρνουά πόκερ

Ντόιλ Μπράνσον

i

© Twitter

Πέθανε ο θρυλικός Ντόιλ Μπράνσον - Είχε κερδίσει 10 παγκόσμια τουρνουά πόκερ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:52 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.08.2024

Ο Ντόιλ Μπράνσον, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες πόκερ όλων των εποχών, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (14/5) σε ηλικία 89 ετών.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του πόκερ έφυγε από τη ζωή. Συγκεκριμένα, την Κυριακή (14/5), ο θρυλικός Ντόιλ Μπράνσον απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών. Στην καριέρα του ως παίκτης του πόκερ, είχε κερδίσει 10 παγκόσμια τουρνουά, δεύτερος μετά τα 16 του Phil Hellmuth, ενώ κατέκτησε επίσης παγκόσμια πρωταθλήματα το 1976 και το 1977 και μπήκε στο Poker Hall of Fame το 1988. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες και ήταν γνωστός ως ο «Νονός του πόκερ».

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου, ο αντζέντης του Μπράνσον δημοσίευσε στο Twitter μια δήλωση της οικογένειας, η οποία ανέφερε: «Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του πατέρα μας, Ντόιλ Μπράνσον. Ήταν ένας αγαπημένος χριστιανός άντρας, σύζυγος, πατέρας και παππούς. Θα έχουμε περισσότερα να πούμε τις επόμενες ημέρες καθώς τιμούμε την κληρονομιά του. Παρακαλώ κρατήστε τον Ντόιλ και την οικογένειά μας στις προσευχές σας. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νονός του Πόκερ, γνωστός και ως «Texas Dolly», έγραψε ένα βιβλίο με το όνομα «Super System» το 1979, το οποίο ήταν ένα από τα πρώτα βιβλία που εμβαθύνουν στη στρατηγική του πόκερ και δημιούργησε μια διαρκή επίδραση που βοήθησε να έρθουν πολλοί άλλοι στο παιχνίδι.

Η χειρότερη βραδιά του Νεϊμάρ: Έχασε ένα εκατομμύριο στο πόκερ και του χάκαραν το Τwitter (vids)
LIGUE 1

14:18 - 30.03.2023

Η χειρότερη βραδιά του Νεϊμάρ: Έχασε ένα εκατομμύριο στο πόκερ και του χάκαραν το Τwitter (vids)

Ο Νεϊμάρ έζησε μια βραδιά την οποία σίγουρα θέλει γρήγορα να ξεχάσει, καθώς κατάφερε να χάσει γι' ακόμη μια φορά ένα σημαντικό ποσό στο διαδικτυακό πόκερ και παράλληλα χάκερ να παραβιάσουν τον λογαριασμό του στο Twitter.

Μετά τον θάνατό του, αρκετοί φίλοι έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους μέσω των social media. Ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτός είναι σπαρακτικό. Ο Ντόιλ Μπράνσον, ο καλύτερος παίκτης πόκερ που έζησε ποτέ, έχει εξαργυρώσει τις μάρκες του. Ο Ντόιλ ήταν τόσο ευγενικός και εξυπηρετικός μαζί μου. Ήταν ευγενικός με τον αείμνηστο αγαπητό μου αδερφό και με κάθε φίλο που του σύστηνα. Ένας κύριος και ένας γνήσιος θρύλος».