Η στιγμή της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ (vid - pics)

Η στιγμή της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ (vid - pics)

Sportal newsroom 11:00 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:49 - 14.07.2024

Στη φόρα έχει βγει ένα βίντεο το οποίο δείχνει έναν ελεύθερο σκοπευτή να πυροβολεί αυτόν που επιχείρησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ την ίδια ώρα οι New York Times έβγαλαν τη φωτογραφία του αιώνα, αφού «έπιασαν» τη σφαίρα που πέρασε δίπλα από τον υποψήφιο Αμερικανό Πρόεδρο.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της απόπειρας δολοφονίας του Ντόναλτ Τραμπ κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πενσιλβάνια. Ο υποψήφιος Αμερικανός Πρόεδρος από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά στο αυτί του, ενώ την ίδια νεκρός έχει πέσει ο 20χρονος δράστης σύμφωνα με το FBI.

Σε ένα από τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει από το περιστατικό λοιπόν φαίνεται η στιγμή που ένας από τους ελεύθερους σκοπευτές πυροβολεί τον δράστη. Συγκεκριμένα, βρισκόταν στη στέγη ενός κτηρίου και φαίνεται ο πυροβολισμός του, ο οποίος πέτυχε τον δράστη και τον σκότωσε.

Την ίδια ώρα μια απίστευτη φωτογραφία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στην οποία έχει αποτυπωθεί η σφαίρα που πέρασε δίπλα από το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ. Η φωτογραφία είναι του Doug Mills, ο οποίος δουλεύει στους New York Times και δείχνει τη σφαίρα που τραυμάτισε τον πρώην και υποψήφιο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.