Συγκλονιστικό: Η σφαίρα προς τον Τράμπ ένα κλάσμα δευτερολέπτου πριν τον ακουμπήσει στο αυτί (pic)

Συγκλονιστικό: Η σφαίρα προς τον Τράμπ ένα κλάσμα δευτερολέπτου πριν τον ακουμπήσει στο αυτί (pic)

Sportal newsroom 17:24 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 14.07.2024

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, η σφαίρα πέρασε δίπλα από το κεφάλι του και λίγο έλειψε να χτυπήσει τον υποψήφιο και πρώην πρόεδρο των Ηνωμένον Πολιτειών.

Συγκεκριμένα στην φωτογραφία φαίνεται μια σφαίρα ακριβώς πίσω από το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που εκφωνεί τον λόγο του, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πενσιλβάνια.

Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις γύρω από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, σε προεκλογική του ομιλία στην Πενσιλβάνια.

Το FBI ταυτοποίησε τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς από το Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνια ως δράστη της απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας.

Ο δράστης δέχθηκε πυρά και σκοτώθηκε από τις Μυστικές Υπηρεσίες, δευτερόλεπτα μετά από την κίνηση του να πυροβολήσει κατά της εξέδρας, από την οποία μιλούσε ο Ντοναλντ Τραμπ.

Η απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και εν νέου υποψήφιο προκάλεσε αποτροπιασμό και σοκ σε όλο τον κόσμο και μεταδόθηκε ζωντανά από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.