Η απάντηση του Νίκου Παππά στην ανακοίνωση της ΝΔ: «Κυβέρνηση της συμφοράς, καλύτερα να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα»

Ο Νίκος Παππάς

i

© Intime

Η απάντηση του Νίκου Παππά στην ανακοίνωση της ΝΔ: «Κυβέρνηση της συμφοράς, καλύτερα να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα»

Sportal newsroom 11:01 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 18.08.2024

O Νίκος Παππάς απάντησε στην ανακοίνωση της ΝΔ που ζητούσε την αποπομπή του με αφορμή χαρακτηρισμούς του για αστυνομικούς.

Ο Νίκος Παππάς έδωσε τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, που ζητούσε τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ για κάποιους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που φέρεται να έκανε κατά των αστυνομικών. Μέσω story στο Instagram o ευρωβουλευτής και πρώην καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τονίζει πως «σέβεται και αναγνωρίζει τα σώματα ασφαλείας», ενώ αναφέρει με αιχμηρό τρόπο πως η κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε ανάλογα αντανακλαστικά και στις πυρκαγιές της προηγούμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά αναφέρει: «Βλέποντας την κυβέρνηση της συμφοράς να έχει τόσο άμεσα αντανακλαστικά σε μια προσπάθεια μικροπολιτικής αντιπαράθεσης και αλλαγή της ατζέντας από τις πυρκαγιές και βγάζοντας ανακοίνωση εναντίον μου, αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλύτερο να είχε τέτοια αμεσότητα την προηγούμενη εβδομάδα που σχεδόν κάηκε η μισή Αττική. Τέλος πάντων.

Από εκεί και πέρα σέβομαι και αναγνωρίζω τα σώματα ασφαλείας το γνωρίζουν και οι ίδιοι σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που έχουμε κάνει. Αλλά δεν δέχομαι από κανένα ακροδεξιό τρολ, από κανένα φασιστάκο να με απειλεί και να προσβάλει εμένα και την οικογένειά μου. Θα απαντάω πάντα στο ίδιο ύφος δεν αναιρεί η θέση του ευρωβουλευτή που έχω, τις αξίες και την προσωπικότητά μου. Καλό θα ήταν εκεί στο Μαξίμου να ασχοληθείτε με πιο σοβαρά θέματα ο κόσμος καίγεται, πεθαίνει, μένει στο δρόμο και εσείς πετάτε χαρταετό».

Η ΝΔ ζητά τη διαγραφή του Νίκου Παππά για λεκτική επίθεση σε αστυνομικούς - Αντιδράσεις και από την ΕΛ.ΑΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21:02 - 17.08.2024

Η ΝΔ ζητά τη διαγραφή του Νίκου Παππά για λεκτική επίθεση σε αστυνομικούς - Αντιδράσεις και από την ΕΛ.ΑΣ

Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε την αποπομπή του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππα, μετά από επίθεση του πρώτου κατά αστυνομικών, όπως υποστηρίζεται από το κόμμα και την ΕΛ.ΑΣ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!