Ο πατέρας του 18χρονου: «Άκουσα ότι τον απείλησαν, του είπαν "πάρ’το πάνω σου και θα σου δώσουμε λεφτά"» (vid)
i

/©Glomex

Ο πατέρας του 18χρονου: «Άκουσα ότι τον απείλησαν, του είπαν "πάρ’το πάνω σου και θα σου δώσουμε λεφτά"» (vid)

Sportal newsroom 17:56 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 14.08.2024

Ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντα υποστηρίζει ότι κάποιοι τον απείλησαν, ενώ του έταξαν χρήματα για να πάρει την ευθύνη του τραυματισμού του αστυνομικού.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τα επεισόδια στου Ρέντη με τον τραυματισμό του αστυνομικού. Πριν από λίγη ώρα ο πατέρας του 18χρονου συλληφθέντα μιλώντας στον Alpha έκανε λόγο για απειλές στον γιο του για να το «πάρει πάνω του».

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν τον έπιασαν το πρωί, τον έπιασαν το βράδυ, γιατί ο … πήγε και είπε αυτός το έκανε. Τον είδες; Ή βρήκατε θύμα και βάλατε ένα παιδάκι που δεν ξέρει. Έχω ακούσει ότι τον απείλησαν. "Πάρ’το απάνω σου και θα σου δώσουμε και λεφτά". Πού στον Κορυδαλλό;».

Από την πλευρά της, η μητέρα του 18χρονου συλληφθέντα, ανέφερε: «Δεν λέω ότι είναι αθώος, αλλά έχουν μπλέξει οι μεγάλοι τους μικρούς. Έχουν μπλέξει οι μικροί και έχουν σωθεί οι μεγάλοι. Είναι συντετριμμένο και φοβισμένο. Ντρέπεται να δει τον πατέρα του. Του μίλησα, του είπα ό,τι είναι να το πει, να μην κλάψει άλλη μανούλα το παιδάκι της».

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16:57 - 12.12.2023

Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη

Δυσάρεστα είναι τα νέα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού, που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη.

Η ομολογία του 18χρονου

«Μου είπαν ότι θα κάνουμε επίθεση στους αστυνομικούς! Εγώ ήμουν μέσα στο γήπεδο μαζί με άλλα άτομα. Βγήκαμε έξω. Προμηθευτήκαμε τις φωτοβολίδες. Μου έδειξαν πως να την ενεργοποιήσω. Αμέσως ενεργοποίησα μια και την εκτόξευσα. Ειδα τη φωτοβολίδα να χτυπά στο έδαφος και αμέσως μετά να καρφώνεται στο πόδι του αστυνομικού. Ο αστυνομικός έπεσε στο έδαφος και εγώ έτρεξα και μπήκα στο γήπεδο», ανέφερε η ομολογία του.