Εθελόντρια των Ολυμπιακών Αγώνων βρέθηκε δολοφονημένη σε διαμέρισμα στο Παρίσι
i

©intime

Εθελόντρια των Ολυμπιακών Αγώνων βρέθηκε δολοφονημένη σε διαμέρισμα στο Παρίσι

Sportal newsroom 18:18 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 13.08.2024

Μία εθελόντρια των Ολυμπιακών Αγώνων βρέθηκε νεκρή σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι, με τον σύντροφό της να συλλαμβάνεται ως ύποπτος.

Νεκρή μέσα σε διαμέρισμα στο Παρίσι βρέθηκε μια εθελόντρια των Ολυμπιακών Αγώνων το βράδυ της Δευτέρας (12/8).

Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο Le Parisien, οι πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών της χώρας υποστηρίζουν ότι ο δράστης είναι ένας άλλος εθελοντής, με τον οποίο μάλιστα διατηρούσε σχέση εδώ και δύο χρόνια. Από τα πρώτα ευρήματα, βρέθηκε αιμάτωμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού, αλλά και τραύμα στον λαιμό. Η σορός της κοπέλας μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό ινστιτούτο της γαλλικής πρωτεύουσας, όπου αναμένεται να εξεταστεί τις επόμενες ώρες.

Η μητέρα της κοπέλας, είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 21χρονης κόρης της μετά το τέλος της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά από έρευνες το κινητό της εντοπίστηκε κοντά στο Saint-Oune, με την Αστυνομία να διαδίδει την περιγραφή της σε όλες τις περιπολίες της περιοχής. Το βράδυ στις 23:00 της Δευτέρας, η οικογένεια της 21χρονης ενημέρωσε τις Αρχές για ένα γραπτό μήνυμα που έλαβε από την Πολωνία, στο οποίο εξηγούσε ότι ο φίλος της κοπέλες είχε στείλει ένα ανησυχητικό μήνυμα στην οικογένειά του.

Ο δράστης στο μήνυμα ανέφερε ότι είχε κάνει κάτι ανόητο, ενώ στη συνέχεια η αστυνομία πήγε προς στο σπίτι της στην οδό Emile Blemont. Τα ξημερώματα της Τρίτης λοιπόν, η αστυνομία έκανε έφοδο στο διαμέρισμα, όπου εκεί συνέλαβε τον δράστη, ο οποίος ήταν σε μεθυσμένος σε κωματώδη κατάσταση. Μάλιστα λέγεται ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, παίρνοντας και ναρκωτικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Hotel-Dieu για περίθαλψη και το πρωί της Τρίτης αναμένεται να τεθεί υπό αστυνομική κράτηση. Αφού επικοινώνησαν μαζί του, ο εισαγγελέας επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο δράστης ήθελε να αυτοκτονήσει, δίχως όμως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.