Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων, λόγω πένθους για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Τρόπαια Ολυμπιακού

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός αναβάλλει την περιοδεία των ευρωπαϊκών τίτλων, λόγω πένθους για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:28 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:34 - 10.10.2024

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε ν’ αναβάλλει την έκθεση των ευρωπαϊκών τροπαίων ως ένδειξη σεβασμού στο πένθος για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και το φίλαθλο κοινό έχει συγκλονίσει ο αδόκητος χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών στο σπίτι του στη Γλυφάδα το απόγευμα της Τετάρτης (9/10).

Ροντινέι για Μπάλντοκ: «Ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας και να τους δώσει πολλή δύναμη»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:43 - 10.10.2024

Ροντινέι για Μπάλντοκ: «Ο Θεός να παρηγορήσει τις καρδιές της οικογένειας και να τους δώσει πολλή δύναμη»

Ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού, Ροντινέι μέσω των social media αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ενώ παράλληλα συμπαραστάθηκε στην οικογένειά του.

Ο Ολυμπιακός συμμετέχει κι αυτός στο πένθος για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ και γι' αυτό το λόγο ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται οι προγραμματισμένες εορταστικές εκδηλώσεις σε Σκιάθο και Αλόνησσο, όπου θα συνεχιζόταν σήμερα (10/10) και αύριο (11/10) η περιοδεία των ευρωπαϊκών τροπαίων.

«Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στο πάνδημο πένθος λόγω του αδόκητου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ και οι προγραμματισμένες για σήμερα (10/10) και αύριο (11/10) εκδηλώσεις με την έκθεση των Ευρωπαϊκών τροπαίων σε Σκιάθο και Αλόννησο, αντίστοιχα, αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν σε νέα ημερομηνία», αναφέρει η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media.

Με μαύρα περιβραχιόνια παίκτες και διαιτητές στο Αγγλία - Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (10/10, 21:45, Alpha) την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League B του Nations League, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ στις τάξεις της ομάδας, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μετά την ολοκλήρωση της οργανωτικής σύσκεψης αποφασίστηκε πως οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, αλλά και οι διαιτητές θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια. Παράλληλα, πριν από τη σέντρα του αγώνα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπάλντοκ.

Υπενθυμίζεται πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε κάνει αίτημα στην UEFA για να της δοθεί η άδεια να φορέσουν οι ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης» μαύρα περιβραχιόνια στους αγώνες με τα «τρία λιοντάρια» και την Ιρλανδία και η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία το έκανε δεκτό.