Βαριά οπλισμένοι οι Ρουμάνοι που συνελήφθησαν από την αστυνομία

Βαριά οπλισμένοι οι Ρουμάνοι που συνελήφθησαν από την αστυνομία

Sportal newsroom 16:00 - 10.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 14.08.2024

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από τον οπλισμό των επτά χούλιγκαν από τη Ρουμανία που συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης 10/8. Δείτε τα πολεμοφόδιά τους.

Η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμούς των ευρωπαίων χούλιγκανς τις τελευταίες ημέρες, αφού δεν έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από τον θάνατο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ και οι ελληνικές Αρχές συνέλαβαν Ρουμάνους που κατεθύνονταν προς τη χώρα μας.

Όπως σας αποκάλυψε νωρίτερα το Sportal, επτά οπαδοί της ρουμανικής ομάδας Πετρολούλ, η οποία είναι αδελφοποιημένη με τη Γκενκ, θέλησαν να μπουν στη χώρα μας και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Οι οπαδοί ήταν οπλισμένοι και έτοιμοι για «μάχη». Ο τελικός τους προορισμός ήταν ο Πειραιάς και όπως φαίνεται είχαν άγριες διαθέσεις, αφού η αστυνομία κατέσχεσε από το βανάκι τους ένα μικρό... οπλοστάσιο:

2 μαχαίρια, 1 πολυεργαλείο με μαχαίρι, 23 σπρέι βαφής, 1 μάσκα τύπου “full face”, εξοπλισμός πυγμαχίας (περικάρπια, μασελάκι), φανέλα, κασκόλ και άλλα αντικείμενα που έφεραν τα διακριτικά αθλητικού συλλόγου. ήταν στις αποσκευές των χούλιγκανς οι οποίοι αυτή τη φορά δεν πρόλαβαν να κάνουν τη.. δουλειά τους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν σήμερα (10 Αυγούστου 2023) τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 7 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, η οποία δημοσιοποίησε φωτογραφία από τα ευρήματά της.

Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν κατά την είσοδό τους στη χώρα μέσω του συνοριακού σταθμού Προμαχώνα Σερρών, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 μαχαίρια,

1 πολυεργαλείο με μαχαίρι,

23 σπρέι βαφής,

1 μάσκα τύπου “full face”,

Το βίντεο με τη διαδρομή των οπλισμένων Κροατών χούλιγκαν από τον σταθμό του Περισσού – Φαίνεται και η διακριτική επιτήρηση της Αστυνομίας από 7(!) άτομα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14:57 - 10.08.2023

Το βίντεο με τη διαδρομή των οπλισμένων Κροατών χούλιγκαν από τον σταθμό του Περισσού – Φαίνεται και η διακριτική επιτήρηση της Αστυνομίας από 7(!) άτομα

Ένα σοκαριστικό βίντεο που δείχνει τους οπλισμένους οπαδούς της Ντιναμό, αλλά και τη διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας έχει βγει στο φως της δημοσιότητας.

εξοπλισμός πυγμαχίας (περικάρπια, μασελάκι),

φανέλα, κασκόλ και άλλα αντικείμενα που έφεραν τα διακριτικά αθλητικού συλλόγου της αλλοδαπής.