Η οπαδική βία δεν έχει τελειωμό: Θύμα 52χρονος με κινητικά προβλήματα

Ελληνική Αστυνομία

i

© Intime

Η οπαδική βία δεν έχει τελειωμό: Θύμα 52χρονος με κινητικά προβλήματα

Sportal newsroom 09:17 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 14.08.2024

Άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στο Βόλο, με αποδέκτη έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα.

Απ' ότι φαίνεται, υπάρχουν κάποιοι, που όσα περιστατικά γίνουν λόγω οπαδικής βίας, δεν βάζουν μυαλό, λιγότερο από ένα μήνα μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Την Πέμπτη (31/08), υπήρξε νέο συμβάν βίαιης επίθεσης σε φίλαθλο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει πολύ σοβαρός τραυματισμός. Στο Βόλο, περίπου στις 13:30, στη διασταύρωση μεταξύ των οδών Τάκη Οικονομάκη και Ιωλκού, τρία άτομα επιτέθηκαν σε έναν 52χρονο με κινητικά προβλήματα.

Το θύμα της άνανδρης αυτής επίθεσης, φορούσε φανέλα του συνδέσμου του Ολυμπιακού Βόλου. Καθώς περπατούσε αμέριμνος, προτού καν το αντιληφθεί, οι τρεις δράστες, αφού τον έπιασαν από τη φανέλα, την οποία και έσκισαν, ξεκίνησαν να τον βρίζουν, εξαιτίας της ομάδας που υποστηρίζει.

Ο 52χρονος, λόγω της βιαιότητας των δραστών, αλλά κυρίως εξαιτίας των κινητικών προβλημάτων του, έπεσε στο έδαφος και οι τρεις άνδρες άρχισαν να τον κλωτσούν ανελέητα, όπως υποστήριξε ο ίδιος.

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την οπαδική βία: Να θεωρείται όπλο μέχρι και ο σουγιάς έξω από τα γήπεδα
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

09:42 - 20.08.2023

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την οπαδική βία: Να θεωρείται όπλο μέχρι και ο σουγιάς έξω από τα γήπεδα

Με αφορμή τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη, η αστυνομία εξετάζει μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Ευτυχώς μερικά λεπτά αργότερα, το περιστατικό έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες των γύρω καταστημάτων και εκείνοι έτρεξαν να προσφέρουν τη βοήθεια τους στο θύμα.