Στην Ευελπίδων οι 87 συλληφθέντες του ραντεβού «θανάτου» στη Ν. Ιωνία (vid)
i

©Intime

Στην Ευελπίδων οι 87 συλληφθέντες του ραντεβού «θανάτου» στη Ν. Ιωνία (vid)

Sportal newsroom 12:39 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 14.08.2024

Στην Ευελπίδων έφτασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (02/10) οι 87 συλληφθέντες για το οπαδικό ραντεβού «θανάτου» στη Νέα Ιωνία.

Απετράπη οπαδικό επεισόδιο με 87 συλλήψεις στην περιοχή της Νέας Ιωνίας! Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. σταμάτησε ένα ραντεβού θανάτου με οπαδικά κίνητρα εν όψει ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ομάδων τοπικού επιπέδου της Αθήνας, ενώ από τις 87 συλλήψεις οι 62 αφορούν ανήλικα παιδιά.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν κοντά στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, 23 άτομα, εκ των οποίων οι 13 ανήλικοι, που είχαν μαζί τους ξύλα και ράβδους. Σε άλλο σημείο, εντοπίστηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ήταν ανήλικοι, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Όλα τα άτομα συνελήφθησαν για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, για παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (02/10) οι 87 συλληφθέντες για το οπαδικό ραντεβού «θανάτου» στη Νέα Ιωνία έφτασαν στην Ευελπίδων. Μάλιστα, όπως φαίνεται στα πλάνα από το παρακάτω βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί, κάνοντας χειρονομίες μπροστά στις κάμερες.