«Τι ομάδα είσαι;»: Άγρια συμπλοκή στη Φθιώτιδα που θύμισε Άλκη Καμπανό - Τέσσερις τραυματίες μετά από χτυπήματα μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ

Οπαδοί

i

©Intime

«Τι ομάδα είσαι;»: Άγρια συμπλοκή στη Φθιώτιδα που θύμισε Άλκη Καμπανό - Τέσσερις τραυματίες μετά από χτυπήματα μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ

Sportal newsroom 11:24 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 11.08.2024

Αγριο επεισόδιο οπαδικής βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (11/08) στη Στυλίδα Φθιώτιδας, καθώς ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε νεαρούς με μαχαίρι, σφυρί και γκλοπ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, Δυο νεαροί από Στυλίδα που έφεραν μαχαιριές στα χέρια και στην πλάτη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκαν ακόμη δυο άτομα.

Μάλιστα, ένας από τους δράστες της άγριας συμπλοκής, που έγινε πριν λίγες ώρες στις Ράχες, ήταν στην παρέα των «νταήδων» που είχε επιτεθεί και τραυματίσει με μαχαίρι σε έναν 24χρονο στο Μαρίνι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα.

Τι ομάδα είσαι;

Μαρτυρίες στο LamiaReport αναφέρουν ότι μια ομάδα πέντε νεαρών ατόμων «ψαχνόταν για φασαρία πουλώντας τσαμπουκά και ρωτώντας νεαρούς από άλλες παρέες "τι ομάδα είσαι;". Οι δυο από τους πέντε νεαρούς "νταήδες" είναι από την περιοχή μας και ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 17 ετών, έχει εμπλακεί σε πάρα πολλά επεισόδια και είναι γνωστός στις Αρχές. Οι άλλοι τρεις της παρέας φέρεται να είναι οπαδικοί φίλοι από Θεσσαλονίκη».

Η παρέαείχε φραστικό επεισόδιο τα ξημερώματα σε ένα από τα γνωστά bar της παραλίας Ραχών με μια άλλη παρέα νεαρών, από την Στυλίδα. Λίγο μετά τις 5:00' το πρωί της Κυριακής (11/8) οι δυο παρέες συναντήθηκαν στον παραλιακό δρόμο, όταν η παρέα των παιδιών από τη Στυλίδα περπατούσαν να πάνε προς το αυτοκίνητο τους, ενώ οι υπόλοιποι κινούταν με μια μαύρη Mercedes.

Ξαφνικά το αυτοκίνητο σταμάτησε και τα πέντε άτομα βγήκαν έξω και άρχισαν να επιτίθενται στην παρέα των παιδιών με μαχαίρι, σφυρί, γκλοπ και άλλα αντικείμενα.

«Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Έμοιαζε να ήταν καταδρομικό χτύπημα από οργανωμένη ομάδα που βγήκε από το αυτοκίνητο να χτυπήσει ακόμα και να σκοτώσει. Ένα παιδί έφαγε δυο μαχαιριές στο χέρι και ένα άλλο χτυπήθηκε από μαχαίρι στην πλάτη. Επίσης τραυμάτισαν ακόμη δυο άτομα, ο ένας μάλιστα ήταν ο πατέρας του ενός παιδιού που μαχαιρώθηκε...Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι. Το όλο σκηνικό μου θύμισε την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα τα ξημερωματα. ....», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού συμβάντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport και τα δύο παιδιά που δέχτηκαν τις μαχαιριές είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ δυο ακόμη τραυματίες, έναν 17χρονο και έναν 48χρονο (πατέρας ενός παιδιού) που διακομίστηκαν στο ΚΥ Στυλίδας για τις πρώτες βοήθειες.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Στυλίδας διενεργούν προανάκριση για την αιματηρή συμπλοκή, ενώ αναζητούνται οι πέντε δράστες με την μαύρη Mercedes.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!