Άγρια επίθεση σε οπαδό του Πανιωνίου: Τον χτυπούσαν 15 άτομα
i

© Intime

Άγρια επίθεση σε οπαδό του Πανιωνίου: Τον χτυπούσαν 15 άτομα

Sportal newsroom 20:49 - 20.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 20.08.2024

Ακόμη ένα περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε στη χώρα μας.

Η οπαδική βία κυριαρχεί στη χώρα μας και πριν μερικές ώρες σημειώθηκε ακόμη ένα περιστατικό. Αυτήν τη φορά στη Νέα Σμύρνη, με έναν φίλο του Πανιωνίου να δέχεται άνανδρη επίθεση από οπαδούς άλλης ομάδας. Μάλιστα, ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να κινδυνέψει να χάσει τη σπλήνα του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «panionianea», 15 οπαδοί άλλης ομάδας τον χτυπούσαν με τα χέρια τους και ό,τι αντικείμενα είχαν διαθέσιμα.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε αρκετούς τραυματισμούς και θα παραμείνει εκεί για κάποιες μέρες.

Ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο μας φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου, Θανάση.Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!